Detalji tragedije kod Prijedora: Majka, kćerka i sin ostavili oproštajno pismo, nisu mogli podnijeti…

Dvije žene čiji su inicijali Z.Z. i LJ.K. ubijene su hicima iz vatrenog oružja u Dobrljinu kod Novog Grada, a muškarac Ž.Z. izvršio je samoubistvo, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Tijela dvije ženske osobe pronašla je policija u kući u Dobrljinu, kao i muškarca koji je imao teške tjelesne povrede od vatrenog oružja. On je preminuo tokom transporta do bolnice.

Uviđajem, kojim je rukovodio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, utvrđeno je da je riječ o ubistvu i samoubistvu.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o porodičnoj tragediji, odnosno da je muškarac ubio majku i sestru, kao i da je policija pronašla oproštajno pismo.

Radi se, kako se ispostavilo, o o članovima jedne porodice – majci, sestri i bratu koji su, prema preliminarnim rezultatima istrage, zajednički odlučili da prekinu svoje živote.

Na to, kako prenosi ATV, ukazuje oproštajno pismo koje je pronađeno tokom uviđaja, a u kojem su njih troje najavili šta će učiniti, te šta ih je navelo na taj očajnički korak.

Razlog za to je teška životna priča i tragedija koja je ovu porodicu zadesila u maju ove godine kada su zbog leukemije ostali bez najmlađeg člana porodice…

Sa tim gubitkom porodica nije mogla da se nosi, zbog čega su odlučili da prekinu svoje živote. To su učinili tako što je brat pištoljem ubio majku i sestru, a potom pucao u sebe i ubio se, što su i u pismu najavili.

(TIP/Foto: Ilustracija)