Bećirović: Država je važnija od bilo koje stranke, grupe ili pojedinca

Član Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović, povodom nastupajuće 2024. godine, uputio je čestitku građankama i građanima Bosne i Hercegovine.

„Poštovane građanke i građani Bosne i Hercegovine u zemlji i inozemstvu, Vama i vašim najbližim želim dobro zdravlje, sreću i uspjeh u 2024. godini. Hvala vam za sve što ste učinili i činite za našu domovinu Bosnu i Hercegovinu.

Vi ste najveća snaga naše domovine. Nastavimo zajedno osmišljeno i uporno raditi kako bi se Bosna i Hercegovina kretala naprijed. Samo naprijed! Država je važnija od bilo koje stranke, grupe ili pojedinca. To moramo još snažnije ponavljati u vremenu koje dolazi. Nastavimo još odlučnije borbu za snažniju Bosnu i Hercegovinu. Euroatlantska Bosna i Hercegovina nema ozbiljnu alternativu.

Mjesto naše države je u EU i NATO-u. Otvarajmo nove horizonte i gradimo optimizam. Optimizam možemo graditi i na primjerima brojnih uspješnih pojedinaca i kolektiva. Uprkos svim iskušenjima i preprekama koračajmo naprijed ispunjeni optimizmom. Bez obzira gdje bili, ne zaboravimo, domovina je samo jedna. Živjela naša nepokoriva Bosna i Hercegovina! Tuđe nećemo, našu domovinu ne damo! Sretno u 2024. godini!“

(TIP)

 

 

 

Komentar

Komentari su zatvoreni.