Video: Na Netflix je stigao prednastavak svjetski popularne serije, fanovi oduševljeni

Na Netflix  je stigao Berlin, dugo očekivani prednastavak španjolske hit-serije La Casa De Papel (eng. Money Heist), a prve reakcije gledatelja su obećavajuće.

Prednastavak jedne od najpopularnijih serija na Netflixu prati Berlina, favorita fanova i starijeg brata Profesora, koji je u La Casi De Papel vodio tim pljačkaša. U novoj seriji Berlin je na samom vrhuncu svoje kriminalne karijere i još uvijek ne zna da ima rak. Poznati pljačkaš sa svojim timom sprema se na veliku pljačku dragulja u Parizu, vrijednu 44 milijuna eura. Trailer za Netflixovu seriju pogledajte u nastavku.

Na seriji su radili kreator La Case de Papel Álex Pina i Esther Martínez Lobato. Glavne uloge igraju Pedro Alonso, Tristán Ulloa, Michelle Jenner, Begoña Vargas, Julio Peña Fernández, Joel Sánchez i Maria Isabel Rodríguez.

Prve reakcije su obećavajuće

Prve reakcije gledatelja Berlina su obećavajuće, no serija nije uspjela izbjeći negativne komentare na društvenim mrežama.

“Upravo sam pogledao seriju do kraja. Ovo je remek-djelo. Mnogo ljudi ga je podcijenilo, i ja sam bio među njima, ali ovo je najbolji prednastavak koji su mogli smisliti i već postoje naznake za drugu sezonu”, napisao je jedan oduševljeni fan, prenosi Index.hr.

“Berlin mi je zanimljiviji i intrigantniji od La Case De Papel“, napisao je drugi.

No, dio gledatelja bio je negativniji u svojim kritikama. “Imam osjećaj da gledam sapunicu s djelićima pljačke, posutu mačizmom. Izbjegavajte”, rekao je jedan fan na Redditu, dok je drugi dodao: “Ovo je tako glupo. Ubili su lika i onda su shvatili da je favorit fanova, pa sad žele rebrendirati mrtvog čovjeka.”

Berlin trenutno ima ocjenu 7.7 na IMDb-ju, dok ga je publika ocijenila s 85% na Rotten Tomatoesu, prenosi N1.

(TIP)