Lugavić organizovao novogodišnji prijem za predstavnike medija

Gradonačelnik Tuzle, dr. sc. Zijad Lugavić, u četvrtak je organizovao tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija u  Ateljeu Ismeta Mujezinovića. Prijem je okupio brojne medijske kuće i tuzlanske novinare, pružajući priliku za opušteno druženje i razgovor o dosadašnjoj saradnji između Gradske uprave i medija.

Gradonačelnik Lugavić je iskazao zahvalnost medijima za njihov profesionalni pristup, objektivnost, nepristrasnost te transparentno izvještavanje o svim aktivnostima Gradske uprave tokom protekle godine. Istaknuo je uspješno ostvarene aktivnosti i projekte, posebno u području energetske efikasnosti, higijene, uređenja grada te održavanja zelenih površina.

“U protekloj godini smo realizovali većinu planiranih aktivnosti, a efikasnost u radu Gradske uprave bila je prilično visoka. Sretan sam što smo zajedno s javnim ustanovama i preduzećima postigli značajne rezultate. Posebno bih istaknuo izuzetnu saradnju s vama, medijima, čiju podršku smatram ključnom u informisanju građanki i građana o radu Gradske uprave”, kazao je gradonačelnik Lugavić.

Gradonačelnik Lugavić je također izrazio nadu za nastavak uspješne saradnje u nadolazećoj godini te čestitao i poželio svima sretnu i uspješnu 2024. godinu. Novogodišnji prijem u Ateljeu Ismeta Mujezinovića pokazao se kao prilika za jačanje saradnje, te izražavanje zajedničke predanosti informisanju javnosti o važnim događanjima u gradu Tuzli.

(TIP)

  1. Ovakva nam BHRT i ne treba. Pretpaltu samo plaćaju Bošnjaci, a trpe uvrede svaki dan. Voditelji i urednici su im…