Poznato ko će nastupati na javnom dočeku Nove godine u Beogradu

Najluđa noć u godini je pred vratima, a već odavno je poznato koje regionalne zvijezde će nastupati na trgovima širom regiona.

Vlasti u Beogradu posljednje u regionu otkrivaju koje zvijezde će u novu godinu uvesti njihove sugrađane, ali i posjetitelje.

Iako zvanična potvrda iz Skupštine Grada još uvijek nije stigla, Mondo.rs saznaje da će pjevačice Milica Todorović i Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica i Sandra Afrika nastupat na platou ispred Skupštine Srbije u Beogradu.

Tradicionalno Beograd ima jedan od najbogatiji novogodišnji program u regionu s javnim dočecima na više lokacija i uz nastupe velikih regionalnih imena u zatvorenim privatnim objektima.

Za sve koji planiraju proslavu Nove godine u Beogradu, popularne pjevačice su najavile nezaboravnu noć i izvođenje njihovih najvećih hitova.

S obzirom na to da je tradicionalno centar novogodišnje euforije, očekuje se da će ova proslava privući veliki broj ljudi željnih dobre muzike i fantastične atmosfere. Svi detalji vezani za ovaj događaj, kao i dodatne informacije o ostalim nastupima i programu za doček Nove godine u Beogradu, bit će uskoro dostupni, piše Klix.ba.

(TIP/Foto: Ilustracija/Klix)

2 komentara

  • Alienist says:

    Naš jezik je jedan od najtežih za savladati. Ima puno padeža, a sve se mijenja kroz njih.

  • Davud says:

    Koga boli kurac ko će nastupati u Beogradu, šta pišete vi ba?

Komentari su zatvoreni.