Nova poslovna zgrada ASA Central osiguranja svečano otvorena u Tuzli

Ceremoniji otvaranja poslovne zgrade ASA Central osiguranja i stanice tehničkog pregleda, uz brojne zvanice prisustvovali su gradonačelnik Tuzle, dr.sc.Zijad Lugavić, predsjednik Uprave ASA Central osiguranja Feđa Morankić, te veliki broj privrednika i poslovnih partnera ove kompanije.

Gradonačelnik Lugavić prilikom otvaranja je kazao: “Čestitam Asa grupaciji i Asa central osiguranju na  poklonu koji su darovali građankama i građanima Tuzle i Tuzlanskog kantona – ovaj predivan objekat u kojem će pružati svoje usluge, uključujući osiguranje i tehnički pregled, te će biti domaćin jedne prelijepe klinike. Ovaj objekat, sa svojom paletom usluga, unaprijedit će kvalitetu života naših građanki i građana. Pružit će im veći izbor kako bi odabrali ono što je najbolje za njih. Tržište osiguranja na području grada Tuzle postaje još bogatije, omogućavajući građanima da biraju najbolje opcije. Želim puno sreće i uspjeha u radu, uvjeren da će kvalitetna usluga i komunikacija s našim građankama i građanima doprinijeti da se izborite za svoje mjesto u Tuzli i Tuzlanskom kantonu.”

Nova poslovna zgrada ASA CENTRAL osiguranja i stanica tehničkog pregleda ASA TESTING centar pružit će mogućnost obavljanja usluge osiguranja i tehničkog pregleda na jednom mjestu, ali i stvoriti nova radna mjesta u Tuzli.

(TIP)