Firma Babilon doo Tuzla najavljuje širenje svojih poslovnica: Babilon Home Centar Bijeljina

Firma Babilon doo Tuzla najavljuje dalje širenje svojih poslovnica. Naime, u Bijeljini je prije mjesec dana otvoren drvni centar, a ono što dalje planiraju je da se otvori Babilon Home Centar koji će imati oko 600 kvadrata izložbenog prostora za namještaj i sve potrebno za opremanje kuće.

Tačan datum otvaranja za sada se još ne zna, o tome ćemo Vas naknadno obavijestiti. Intenzivno se radi na pripremi prostora, koji se nalazi u samom centru u industrijskoj zoni odmah pored nedavno otvorenog drvnog centra.

Firma Babilon doo Tuzla na tržištu postoji više od 27 godina, a protekla godina je bila jedna od najuspješnijih. Pokazali su da se može biti i izuzetno društveno odgovorna kompanija, kompanija koja podržava humanitarne akcije i vodi računa o osjetljivim kategorijama društva, te se brine da se svi zaposleni osjećaju kao dio jedne velike porodice. U tom kontekstu, nadamo se da će im i svaka naredna godina biti bolja od prethodne.

U nadolazećem periodu, najavljuju iz Babilona, stižu samo dobre vijesti. Da biste bili u toku svih novosti koje se dešavaju možete zapratiti njihovu facebook stranicu „Babilon doo Tuzla“ ili ih posjetiti na web stranici www.babilon.ba  i  pratiti najnovije aktuelnosti.

(TIP)