Video: Ksenija upala u veterinarsku ambulantu i spriječila da uspavaju psa: “Zdrav je”

Društvenim mrežama širi se snimka iz jedne veterinarske ordinacije u Srbiji na kojoj se vidi žena kako upada u ordinaciju te sprječava veterinare da uspavaju psa.

Na snimci se čuje kako žena viče na prisutne i govori im da će “uspavati zdravog psa”. Oni joj na to odgovaraju da napusti ambulantu i da ih ne snima. Snimka je originalno osvanula na profilu Udruge za udomljavanje Beta, prenosi Index.hr.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Udruzenje Beta Beograd (@udruzenjebetabg)

“Evo što se događa u Srbiji iza zatvorenih vrata. Iako je zakonom zabranjeno uspavljivanje zdravih pasa, određeni veterinari rade sve za pare. Vlasnica je umrla, njena djeca se ovako rješavaju neželjenog psa koji je tu cijeli svoj život. Naša udomiteljica Ksenija je stigla u posljednjoj sekundi i spasila ga! Sekundu kasnije bio bi mrtav. Na snimci možete čuti koliko jadničak kuka, već su mu dali injekciju za smirenje, sljedeća je bila na redu injekcija za eutanaziju”, tvrde iz udruge.

Telegraf piše da je žena koja je spasila psa Ksenija Banković te dodaju da je psa povela sa sobom. Udruga Beta sad traži udomitelja za psa sa snimke.

(TIP)