Dijete preminulo od posljedica povreda u saobraćajnoj nesreći

Maloljetno dijete iz Gradiške preminulo je u Univerzitetskom kliničkom centru /ULC/ Republike Srpske u Banjaluci od posljedica povreda koje je zadobilo u saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila u mjestu Crna Rijeka na regionalnom putu Banjaluka – Mrkonjić Grad, rečeno je Srni u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

U nezgodi, koja se dogodila u 13.45 časova učestvovali su putničko motorno vozilo “pežo” kojim je upravljao Rale Sulejmanović /19/ iz Gradiške i teretno motorno vozilo “skanija” za čijim upravljačem je bio državljanin Sjeverne Makedonije Nikolče Miloševski /55/.

Tjelesne povrede zadobio je vozač “pežoa”, njegova supruga i četvoro maloljetne djece, od kojih je jedno dijete preminulo od posljedica nezgode u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaptva Banjaluka Miroslav Kotur, zajedno sa policijskim skužbenicima Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Tužilac je izdao naredbu da se preduzmu sve mjere na utvrđivanju okolnosti ove saobraćajne nezgode, a biće naređena i obdukcija tijela djeteta, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

(TIP/Izvor: Srna/Foto: bhrt.ba)