Zbog Nore Šahinpašić gledatelji u BiH obožavaju vremensku prognozu: ‘Zbog nje bih je gledao svaki dan’

Nora Šahinpašić (20), kćerka jednog od najprepoznatljivijih TV lica u Bosni i Hercegovini Mime Šahinpašića, od prije godinu dana novo je pojačanje OBN televizije. Na ovoj televiziji vodi vremensku prognozu, a zbog svog aktraktivnog izgleda mlada djevojka postala je hit na društvenim mrežama.

Na Tik Toku su napravili kompilaciju njenih isječaka na kojima vodi prognozu, a pregledani su više od milion puta.

Korisnici ove mreže pišu većinom kako im zbog plavih očiju i tamne kose Nora sliči na slavnu manekenku.

“Bosanska Adriana Lima”, “Isa je Adriana Lima”, “Zbog nje bi prognozu gledao svaki dan”, “Koliko je samo zgodna i lijepa”, “Prekrasna voditeljica”, samo su neki od komentara, a Norina videa dijele i korisnici Tik Toka iz drugih dijelova svijeta.

nora-sahinpasic-2

Inače, njen otac je upravo na ovom mediju proveo 18 godina, a lijepa Nora je krenula očevim stopama. Uz televizijski angažman uporedo studira međunarodno pravo, te ističe da je zahvaljujući ocu OBN televizija bila dio njenog života od malih nogu.

– Tata je dugo bio na ovoj televiziji i to je po logici stvari postalo sastavni dio mog i naših života. Ja od malih nogu znam za OBN televiziju i živjela sam je već od tada. Mnogo toga je vezano za ovu kuću i to ne samo kroz tatin angažman nego sam i sama mnogo vremena provela tu. Nama je OBN, jednostavno kazano, obiteljska kuća i nekako je logično da nastavim gdje je tata stao – rekla je Nora sojevremebo, po dolasku na ovu tv kuću, piše Depo.ba.

(TIP)