Finansijski horoskop za 2024.: Ko će se riješiti dugova, a ko bi mogao zapasti u iste?

U 2024. godini zvijezde predviđaju ugodna iznenađenja za mnoge znakove Zodijaka.

Neke će čekati i napredak u karijeri i povećanje plaće, dok će drugi dobiti neočekivanu dobit. No, unatoč povoljnim ishodima, neki znakovi bi trebali biti izuzetno oprezni u određenim područjima, piše Atma.

Sljedeća godina će gotovo svima pružiti odličnu priliku da se izvuku iz dugova, zato je važno ne propustiti trenutak i pažljivo pogledati svaku ponudu za posao.

Ovan

Sljedeća godina bit će vrlo povoljna za Ovnove. Odnosi s kolegama postat će još bolji, a vaš trud pozitivno će utjecati na budućnost. U 2024. godini potrebno je više pažnje posvetiti planiranju sljedećih godina, tako možete postići uspjeh i kod suprotnog spola. Skupljanje novčanih sredstava omogućit će vam povećanje dobiti u budućnosti.

Bik

Za Bika će 2024. godina biti financijski vrlo povoljna ako vjerujete u sebe i učinite sve što je moguće kako biste ostvarili svoje ciljeve. Kako biste spriječili neke ozbiljne štete, preporučuje se da unaprijed pripremite “zračni jastuk”. Ako ste planirali godišnji odmor, bolje je planirati putovanje u drugoj polovici godine.

Blizanci

U nadolazećoj godini Blizanci će naprednim usavršavanjem moći poboljšati svoju financijsku situaciju. Jupiter će vam pomoći da pokažete svoje vještine, kao i da procijenite svoj talent u budućnosti – ovo je vrlo važno za uspjeh. Na proljeće se preporučuje da počnete sa štednjom i pokušate potražiti dodatni izvor prihoda. Bolje je da unaprijed razmislite o svim troškovima za odmor i putovanja.

Rak

U 2024. godini Rakovima se preporučuje da se pozabave zadatkom stvaranja financijske neovisnosti, jer je vjerojatno da će doći do porasta emocionalnosti, a posljedično i do nepotrebnog trošenja. Željet će te potrošiti više novca na stan ili posao. Savjetujemo vam da mudro upravljate svojom računicom. Osim toga, vrlo je važno imati financijski „zračni jastuk“.

Lav

Za Lava će 2024. biti povoljna. Vaša neodoljiva želja za djelovanjem, puno ideja i pravilna raspodjela vremena i energije pomoći će vam da otkrijete svoju najbolju stranu i pređete na novu razinu. Također, potrebno je vrlo pažljivo pristupiti nadolazećim transakcijama – dobro razmislite o mogućim rizicima.

Djevica

U prvoj polovici godine Djevice će morati planirati svoj proračun kako bi izbjegle posljedice nepromišljenog trošenja. Postoji mogućnost prevare od strane radnih kolega, kao i neopravdani izdaci za velike nabavke. Preporučujemo da budete oprezni u razgovorima s nadređenima i da o svojim planovima ne izvještavate kolege.

Vaga

Za Vage će ova godina financijski biti dosta stabilna. Očekuju se bonusi i povećanja plaća. Zima je najbolja za ozbiljnu kupovinu. Kockanje može narušiti vašu financijsku stabilnost, ali Jupiter će vas moći zaštiti od avanturizma. Također će vam pomoći da otključate svoj potencijal i dobijete unaprijeđenje.

Škorpion

Zvijezde Škorpionima u 2024. obećavaju dosta prilika za poboljšanje financijske situacije, no preporučuje se da se suzdržite se od nepromišljenog trošenja. Zvijezde savjetuju da ni pod kojim okolnostima ne odustajete od prilike da zaradite više novca. Budite fokusirani – sredinom godine pojavit će se prilika za korisne kontakte, nemojte je propustiti.

Strijelac

Strijelac se treba suzdržavati od nepotrebnog trošenja. Saturn će vas usmjeravati na održavanje ravnoteže i povećanje proračuna sljedeće godine. Uspješan ishod će vas potaknuti da postavite visoke ciljeve. Na proljeće se preporučuje sastavljanje jasnog plana potrošnje, a na jesen će možda biti potrebno povećati prihode.

Jarac

Jarčevi su već financijski nezavisni, a 2024. će na tom planu donijeti još veći uspeh. Prvih šest mjeseci možete se posvetiti provedbi planova i štednji. U drugoj polovici godine prihodi će biti veći i moguća je i dobit. Ali budite oprezni – postoji mogućnost da naletite na prevarante. Budite oprezni i na polju investicija.

Vodenjak

Vodenjak se u 2024. preporučuje da budu posebno pažljivi, a tada će postati napredniji. Kada dobijete neočekivani prihod – nasljedstvo ili dobitak na lutriji, iskoristite ga mudro. Poslovna putovanja pomoći će vam da dosegnete nove visine i sklopite ugodna poznanstva. Svibanj i kolovoz bit će vam financijski najpovoljniji mjeseci.

Ribe

Ribe će doživjeti veliki uspon koji će trajati od sredine proljeća do početka listopada. Kontinuirani protok novca bit će snažna motivacija za Ribe. Izgledne su nove prilike, promocije i uspješni poslovi. Ovo je odlično vrijeme za otvaranje obiteljskog posla, s velikom vjerojatnoćom da će vam donijeti ozbiljnu zaradu.

(TIP/Izvor: N1/Foto: Pexels)