Tuzlanka Šejla Zonić o kritikama jer se takmiči u “Zvezdama Granda”: ‘Ne pokušavajte me staviti u kategoriju’

Pjevačica Šejla Zonić iz Tuzle  nedavno je oduševila nastupom u “Zvezdama Granda”. No, pojedini su joj zamjerili to što je odabrala baš ovo takmičenje da pokaže svoj talent. Sada je odlučila odgovoriti na kritike.

“Pjevala sam romsku pjesmu u najeminentnijoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj! Budući da su mnogi shvatili da želim graditi karijeru kroz mnoge žanrove i jezike, dobijam razna pitanja, a između ostalog i da li sam ikada pjevala pjesme na romskom jeziku. Ovaj video je moj odgovor! Pjevala sam ‘Pena’ od Šabana Bajramovića, 29.02.2020. u Lisinskom. Ne pokušavajte me staviti u kategoriju po žanru, jeziku ili regiji, ja sam u svim kategorijama”, navela je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SHEYLA – Šejla Zonić (@shey.lamusic)

Napomenula je da je ove sezone na “Zvezdama Granda” te da je ljudi imaju priliku podržati uz komentar, share, like i nama najpoznatijom metodom “od usta od usta”,prenosi Klix.ba.

“Redovno ću objavljivati najave za emisije u kojima se takmičim. Cijelu pjesmu možete poslušati na YT, ‘Divanhana – Peno'”, također je napisala.

Podsjećamo, u “Zvezdama Granda” je otpjevala pjesme “Ne dam bolu da me slomi” Verice Šerifović i “Nismo smeli” Marije Šerifović.

“Znači, to si ti! Drago mi je. To je super, odlično pjevaš i sve je jasno. Nisam sigurna da li je ikada iko pokupio sve ukrase i svu ljepotu, a sjedim ovdje 48 godina, tako da bravo, čestitke na tome”, kazala joj je Marija.

(TIP/Foto:  Instagram/shey.lamusic)

3 komentara

  • Davud says:

    Na pravom si mjestu – Bošnjaci su svakako samo blijeda i lošija kopija Srba.

Komentari su zatvoreni.