Veliki horoskop za decembar: Rak ima sve uvjete da uspije, ali pobjednici su Vage

Saznajte što vas čeka na kraju godine.

Ovan

Ovog mjeseca svjesni ste svog postojanja. Ova kozmičke energije vas okružuju s optimizmom i srećom, koji vam pomažu da uspijete u onome što radite. Sigurni ste u sebe, ali usprkos ovoj velikoj odlučnosti, morat ćete boriti s eventualnim problemima.

Ali, nemojte ih shvatiti negativno, jer nisu namijenjeni da vas učine nesretnima. Izbegavajte da ljubav stavljate u neke kompliciranu situaciju jer biste se teško izvukli nepovrijeđeni. Ostanite posvećeni i mudri.

Uspjeh i pobjeda dat će vam krila, dok osjećate potrebu da idete dalje. Ovo stanje vas tjera da gurate do vaših granica, zato što se želote boriti i biti uspješniji od drugih.

Ako su vam ambicije časne, budite oprezni i ne pretjerujte ako ne želite biti u problemu. Kada su financije u pitanju, izbjegavajte nepromišljene rizike.

Bik

Počinjete mjesec s osjećajem lakoće, optimist ste i uzimate život u ruke na pravi način izbjegavajući upasti u situacije koje vam mogu otežavati život. Budite opušteni, ako ste u vezi, dopustite vašem partneru da malo poremeti vaše ustaljene navike, nemojte mu prigovarati zbog toga.

Planeti stvaraju lijepe trenutke, ali nažalost i komplicirane periode s kojima se morate izboriti na najbolji mogući način po vas. Ovi uzastopni usponi i padovi mogu za vas izgledati porazno, toliko da ćete možda pomisliti da je vaša veza na putu opstanka. Ali budite sigurni, to se neće dogoditi.

Ako ste sami i ako želite izbjeći to da ostanete sami, onda ublažite neka svoja uvjerenja. Da biste izbjegli razočaranje, nemojte prkositi sudbini, ostanite smireni, što god da se dogodi. Vašim projektima je potrebno vrijeme da se materijaliziraju.

Međutim, znajte da ovi mali zastoji nemaju za cilj da vas učine nesretnimna, naprotiv, oni vam pomažu da sve isplanirate i organizirtate tako da kada dođe vrijeme, budete u savršenoj formi. Zato nemojte svuda videti nepogode. Ako morate donijeti odluku koja zahtjeva značajna sredstva, provjerite sve detalje i sve pažljivo isplanirajte.

Blizanci

Ovog mjeseca imate osjećaj da ste stjerani u kut i ovaj osjećaj vas tjera da se iz toga izvučete pod svaku cijenu. Da biste to napravili, nećete birati sredstva, a neka će i biti dobra. Imat ćete slobodu djelovanja, što je vama vrlo bitno.

Fokusirajte se na mogućnosti koje imaju budućnost. Ako krenete ozbiljno težim putem, možda će vam biti potrebno više vremena da se ostvare, ali ćete zato zauzvrat izbjeći nepotrebna razočaranja.

Ovog mjeseca morate dobro razmisliti prije nego što donesete odluku ili se upustite u projekt, jer možete biti vođeni iluzijama koje dovode do nevolja iz kojih biste se teško izvukli.

Uz pomoć Marsa, vaša veza može brzo ići u svim pravcima. Ovo bi vas moglo zabaviti, ali ne pretjerujte i sve će biti u redu.

Savjet vam je da izbjegavate vjerovati u sve što vam se kaže. Također, ako nekom nešto obećavate, gledajte da to i ispunite. S financijske strane, čeka vas borba, možda sa samim sobom – i prije nego što uzmete svoju kreditnu karticu u ruke, provjerite kolike su vam financije.

Rak

Ako je bilo nekih zastoja koji su vas sputavali, oni sada polako nestaju. Zahvaljujući kozmičkim energijama vi napredujete s neobičnom odlučnošću. Osjećate potrebu da ostvarite sve svoje ambicije, kao i da prihvatite ono što vam je dano. U potpunosti dobivate podršku moćnih osoba.

Imate sve preduslove za uspjeh, ali ćete se morati boriti protiv samog sebe i vaših nepotrebnih sumnji. Tako da, ovog mjeseca, vaš uspjeh leži u vašoj sposobnosti da ne dovodite u pitanje ono što ste rekli ili napravili. Venera vam obećava jake veze koje su bazirane na iskrenim osjećajima. Ipak, zbog hladnoće Merkura možete misliti da drugi nisu toliko posvećeni kao vi, ali to je samo vaš osobni utisak.

Nemojte stvarati tenziju za svaku sitnicu. Ako želite godinu završiti mirno, zaboravite na sve one stvari koje vas nerviraju. Ako ste sami, možete upoznati ljude koji vam odgovaraju, ali da bi sve teklo kako treba, nemojte odmah tražiti dokaz o privrženosti, već budite strpljivi. Ovog mjeseca stekli su se svi uvjeti da ostvarite svoje težnje, a i sreća vam se smješi. Ljudi će vam pomagati s radošću.

Ne sumnjajte u svoje sposobnosti i vještine i ne odustajte kod prve prepreke. Vjerujte sebi i iskoristite šansu koja dolazi pred vas. Imat ćete dovoljno vremena da se organizirate i razmislite o svemu. Kada su financije u pitanju, strah da ćete ostati bez novca može vas natjerati da smanjite svu potrošnju.

Lav

Dobivate blagotvorne utjecaje Marsa i Sunca, čije energije kozmosa su pozitivne, sretne i iznad svega, vrlo su optimistične. Ako ste prošlog mjeseca bili iznervirani događajima ili drugima, dobro će vam doći. I što je najvažnije, ohrabruju vas da se fokusirate na ono što vam najviše odgovara i da se prestanete mučiti da stvari krenu naprijed.

U ljubavi može biti komplikacija, ali to možete izbjeći, tako što ćete prikupiti svu svoju pozitivnu energiju i iskoristiti je na dobar način.

Ovog mjeseca, čim vaša veza postane burna, preuzmite potrebnu inicijativu. Ako budete pozitivni, opušteni i brižni, savladat ćete sitne prepreke i opasnosti koje će se pojaviti niotkuda.

Ovog mjeseca prepustite se sebi i ne zadržavajte se na malim zastojima. Ako smatrate da je to previše komplicirano, nemojte brinuti. Krajem godine napravite pauzu i oslobodite se pritiska koji vas remeti.

Zaboravite na neko vrijeme ostvarenje svojih ambicija, tako ćete ublažiti napetosti koje lebde iznad vas. Osim toga, ohrabrit će vas da poduzmete pozitivne inicijative koje će rijepiti situaciju koja je mjesecima stajala blokirana i koja će poboljšati tok stvari.

Djevica

S pozitivnim kozmičkim energijama osjećate se opušteno. Imate osjećaj da se razvijate u svijetu koji vam odgovara i koji vas razumnije. Vaši odnosi s vašim voljenima temelje se na snažnim i iskrenim vezama.

Osjećate da ste na pravom putu. Stoga iskoristite prilike koje su vam na dohvat ruke. Vaš napredak leži u vašoj sposobnosti da djeluje usprkos preprekama. Vaš ljubavni život je ugodan i stabilan. Imate osjećaj da ste okruženi ljudima koji vas iskreno vole.

Nažalost, ove radosti mogu narušiti neke vanjske tenzije koje pokušavaju posijati razdor. Imate izbor, možete suočiti s njima ili ih jednostavno ignorirati.

Ovog mjeseca nastavljate davati sve od sebe i to vam dobro ide. Držite se prave strane i ne zastajte kod prve prepreke.

Vaga

Pozitivne i sretne energije kozmosa vas vuku za sobom. Zahvaljujući ovim dobrim kozmičkim energijama, oklijevate manje nego obično i usuđujete se donositi odluke. Osjećate se sretnima u ovoj obećavajućoj klimi. Ovog mjeseca se fokusirajte na pozitivno raspoloženje i na one ljude koji vas ohrabruju. Neki od vas mogu biti posesivniji nego obično. Ostanite smireni dok čekate bolje dane.

Iako je atmosfera ugodna i radosna, vaš partner bi se mogao osjećati zbog nečega uvrijeđenim. Ako jeste, približite partnera sebi još više, to će promijeniti njegovo mišljenje.

Ako ste slobodni, vaš šarm može privući nekoga tko je drugačiji od vas. Prije nego što uđete u vezu, provjerite je li ta osoba ona prava za vas. To će vas spriječiti da se nađete u kompliciranoj vezi iz koje biste se teško izvukli. Planeti vas motiviraju i čine da želite nadmašiti sebe i da preuzmete inicijativu. Odluke koje donosite donose vam sreću.

Vage ovu godinu mogu završiti na vrhu. Zato iskoristite sve što dolazi pred vas. A ako ste u nedoumici, pričekajte da budete sigurni. Razvijate se u pozitivnoj i ugodnoj klimi. Vaše kvalitete su cijenjene i priznate i nemojte sebi dopustiti da vas drugi obeshrabre. Kad su financije u pitanju, ovog mjeseca ste posebno dobri u upravljanju njima i potrošnjom.

Škorpion

Merkur vam pomaže da promijenite neke svoje misli na bolje i potiče vas da razumijete da će se razne stvari događati tijekom vremena, kao i da shvatite da ne morate uništavati sve ispred sebe da biste napredovali u životu. Iskoristite vašu okolinu na pozitivan način za vaš napredak.

Nakon sušnog perioda, vaš ljubavni život će se početi razvijati, a neke muke iz prošlosti će nestati. Postajete voljni da ponovno volite. Osjećate se spremnim za nove emocije. Postat ćete šarmantna osoba kada budete u blizini drugih.

Povezan s Venerom, Merkur pokreće razgovore koji imaju za cilj da stavite vaše karte na stol i da razgovarate o zajedničkoj budućnosti. Iskoristite priliku da uvjerite partnera u svoje emocije, ako slučajno sumnja u njih.

Venera vas inspirira i govori vam što da radite, a Merkur vas vodi do onoga što je važno. Vaš posao će uskoro dobiti dugo očekivani rast. Zato prestanite sebe opterećivati nepotrebnim pitanjima već iskoristite ovu priliku koja vam se ukazuje

Strijelac

Koszmičke energije vam daju sredstva i šanse da ponovno krenete pravim putem vašeg napretka. Saturn je tu da vam pomogne da izbjegnete upustiti se u avanture koje bi vas odvele u pogrešnom smjeru.

Dakle, ako se osjećate zaglavljeno, nemojte koristiti silu. Shvatite da ćete na kraju puta naići na uspjeh.

Nešto vam može vratiti sjećanja na prošlost koju želite zaboraviti, ali ignorirajte to i idite dalje. Krećite se kao vjetar i živite kako vi hoćete. Na poslu vam može biti dosadno, ali shvatite da vam on donosi sigurnost.

Iako ste toga svjesni, to vas neće spriječiti da pokušate tražiti nešto drugo. Međutim, uvjerite se da je ono što vam se nudi stabilno i dugoročno. Na financijskom planu postajete ekonomičniji, jer kraj godine donosi troškove, a vi ne želite probleme u vezi toga.

Jarac

Sreća je na vašoj strani i namjeravate je potpuno iskoristiti. Međutim, tempo je manje stabilan nego u prethodnom periodu. Ovog mjeseca vaš napredak podržavaju Merkur i Venera, dok Merkur jača i vašu osobnost.

Povezan s Venerom, on vas ohrabruje da ojačate veze koje vas povezuju s onima koji vam mogu pomoći. Godinu završavate bez većih blokada, iako osjećate da ponekad prolazite kroz trenutke neaktivnosti, ali nemojte paničariti. Ulazite u period lagodnog života, koji inače, jako volite.

Ovog mjeseca ponovno imate potpunu kontrolu nad situacijom. Iako ne radite ništa posebno, drugi znaju da mogu računati na vas i vašu lojalnost. U ljubavi, ponovno razgovarate sa svojim partnerom o nekim planovima koji su do sad stajali po strani, a sad smatrate da je pravo vrijeme za njihovu realizaciju. Slobodni bi mogli upoznati svoju srodnu dušu, koja će čak biti očarana i pričom o vašem najnovijem poslovnom planu.

U poslu, pravite retrospektivu onoga što ste napravili u posljednje vrijeme. Ipak, napravite nekad i pauzu od posla, a pogotovo sada na kraju godine. Neki kratki periodi neaktivnosti mogu vas potaknuti da napravite razne korekcije kako biste prilagodili svoju strategiju za buduće projekte. Kada je novac u pitanju, pazite da blagdanska kupovina ne premaši vaš budžet.

Vodenjak

Imate neki čudan osjećaj da, usprkos svim vašim naporima, vaši projekti ne napreduju. Ali ne brinite, Mars vam šalje pozitivne vibracije, kao i Merkur koji vas povezuju s pravim ljudima koji će pomoći u realizaciji vaših planova.

U ljubavi, ako ne želite da vaše odnose pretvorite u bojno polje, nemojte pogoršavati situaciju i nemojte provocirati partnera dugim odsustvima od njega.
Volite biti slobodni, ali sada to malo ograničite. Budite više kod kuće i provodite vrijeme s partnerom, pogotovo jer se bliže praznici koje trebate provesti zajedno.

U financijama, imate neka ograničenja i tražite način da ih premostite. Dok se to ne dogodi, zadovoljite se onim što imate i probajte naći zadovoljstvo i sreću u nekim drugim stvarima koje vas okružuju, koje su tu oko vas, a trenutno ih ne primjećujete.

Ribe

Volja vam je u padu, ali na drugoj strani, vaša intuicija je dosta pojačana. Vaša osjećanja će vam biti najbolji vodič u ovom periodu. Ako ste u vezi, imat ćete podršku svog partnera, što će dovesti do veće udobnosti u vašem privatnom životu. Nemojte vašu vezu uznemiravati sitnicama koje bi vas mogle dovesti u nevolje.

Ako zaista želite dobiti ono za čim žudite, morat ćete se boriti za to. Da biste uspjeli u tome, budite uz one ljude koji vam pomažu, umjesto pored onih koji vam crpe energiju.

Imate sklonost da izgubite kontrolu, ali Venera vas vraća na pravi put. Iako će biti veliko iskušenje, trebate se oduprijeti vanjskim utjecajima. Dajte prednost ljudima koji realno misle.

Jupiter vam daje vremena da se organizirate, tako da nemojte paničariti više nego što je potrebno. Međutim, trebate biti oprezni prema mišljenju drugih, jer nažalost, oni imaju tendenciju natjerati vas da napravite pogrešan izbor. Shvatite da ne morate prihvatiti mišljenje drugih, ako vam to ne odgovara, a samo da se ne biste nekome zamjerili.

Odvažite se i odbijte od sebe ono što vam ne odgovara. Vaš uspjeh leži u vašoj sposobnosti da ne zalutate u vašoj mašti i da odvojite realno od nestvarnog. Fokusirajte se na ljude koji dijele iste vrijednosti kao i vi, jer će vam uz njih biti lijepo i bit ćete duhovno ispunjeni, a to je za vas vrlo bitno, piše Atma.hr.

(TIP/Foto: Ilustracija/Index.hr)