Tagliatelle s gljivama
Prednost je i što ne morate izgubiti puno vremena za pripremanje.
Sastojci:
– 400 g gljiva
– 360 g tagliatella
– 20 cherry paradajza
– 2 žlice maslinovog ulja
– 1 režanj bijelog luka
– soli po ukusu
– biber po ukusu
Priprema:
Zagrijte ulje s bijelim lukom. Dodajte dobro oprane gljive i ostavite da se peku desetak minuta, piše Novi list.
Dodajte nasjeckane cherry paradajze i do kraja kuhajte, posolite i pobiberite umak. Ako je malo suho, dodajte malu čašu vode!
U međuvremenu skuhajte tagliatelle u slanoj vodi, piše N1.
Uzmite dio umaka i usitnite ga štapnim mikserom.
Ocijedite tjesteninu i propirjajte je s izmiksanim dijelom umaka.
Dodajte preostale gljive da ukrasite jelo…
(TIP/Foto: Pixabay)
Pa samo će se radno vrijeme produžiti opet...i opet političari ne čitaju zakon...ako se ovo usvoji...mora se mijenjati zakon o…