‘Imam najveće usnice u Europi i zato se jako mučim dok jedem’

Austrijanka kaže da joj usnice ne dozvoljavaju normalno jesti ni piti, no to ju previše ne brine. Njezine operacije meta su mnogih kritika, no ona svima poručuje da nema namjeru stati…

Austrijanka Vienna Wuerstel iz Beča ne može normalno jesti nakon što je potrošila tisuće i tisuće eura na estetske operacije povećanja usana.

Vienna je također imala tretmane čela i obraza, kao i nekoliko operacija povećanja poprsja. Unatoč tome što zbog novih usana ne može jesti ni piti, nema namjeru prestati s operacijama.

@titty_twins Insta: Vienna.wuerstel #lipinjections #botox #trans #viennawuerstel #viennabotox ♬ Originalton – Vienna Würstel 🏳️‍⚧️

– Jedva čekam dobiti još veće usne. Super sam uzbuđena i jako sretna zbog svojih velikih usana. Uvijek sam ih takve željela – kaže ona.

Njene operacije učinile su je metom mnogih koji kritiziraju njezin izgled. Bez obzira na komentare, Vienna, koja sebe naziva ‘plastično-fantastičnom’, je ponosna na svoj izgled i potiče sve da se ne boje poduzeti nešto zbog čega će se osjećati samopouzdanije u vlastitom tijelu.

Vienna trenutno dijeli stan na Mallorci u Španjolskoj s Jessicom, koju zovu ‘ženom s najvećim grudima u Austriji’.

Jessica je potrošila oko 50.000 eura na plastične operacije kako bi postala stvarna Barbie, a zakazala je i još jedan tretman za dobivanje još većih implantata, piše Mirror.

(TIP/Foto:  TikTok/Screenshot)