Kompanija Menprom podržala projekt “Socijalni dan 2023”

Kompanija Menprom podržala je projekt “Socijalni dan 2023”. To je poseban dan kada srednjoškolci dobivaju priliku da zavire u svijet rada, steknu neprocjenjivo iskustvo i otkriju ključne radne procese.

Pomenuta kompanija je bila domaćin za 10 učenika koji su proveli dan u  odjelu proizvodnje.

Ova inicijativa ne samo da pomaže mladima da primijene svoje teorijsko znanje u praksi, već i da razvijaju dublje razumijevanje zanimanja kojima bi se mogli baviti u budućnosti.

˝Najbolji dio je što ovaj projekt ne završava ovdje! Za svako radno mjesto na kojem srednjoškolac volontira, donira se sredstvo u Fond Socijalnog dana, koje podržava omladinske projekte širom Bosne i Hercegovine. Veliko nam je zadovoljstvo što smo dio ovog projekta i doprinosimo obrazovanju i budućnosti naše zajednice. Hvala svim učesnicima i našim zaposlenicima˝, naveli su iz kompanije Menprom.

(TIP)

 

Komentar

  • Anto says:

    Moram naglastiti i javno pohvaliti kompaniju Menprom. Ne može ostati neprimjećen njihov svakodnevni doprinos. Svako malo čitam kako su nekome nešto pomogli i u nečemu učestvovali. SVAKA ČAST i trebaju svi ići njihovim stopama. Predobar su primjer svima – SVAKA ČAST!!!

Komentari su zatvoreni.