Kako uspješno preživjeti ljubav i prijateljstvo sa svakim znakom Zodijaka: Jedan ne trpi kritiku…

Izgradnja pouzdanih, jakih i dugotrajnih odnosa nije lak zadatak. Svaki od horoskopskih znakova ima svoj specifičan pristup. Astrolozi su objasnili kakav je to pristup i kako sa svakim izgraditi povjerenje i poštovanje…

Ovan

Agresivnost je nešto na što Ovan ne smije naići ni pod kojim okolnostima. Bolje je sve probleme s njim rješavati mirno, tiho i smireno. Samo tako će vas razumjeti. Ovnovi su agresivni samo ako ih se isprovocira pa će ključ snažne ljubavi ili prijateljstva s njima biti jednostavna smirenost.

Bik

Biku je važna udobnost doma. Neće se slagati s osobom koja svojom neurednošću krši tu udobnost. U prijateljstvu, Bikovi najviše ne podnose hvalisanje. Oni znaju biti prilično zavidni pa je bolje ne dijeliti s njima vijest da ste postali bolji od njih.

Blizanci

Samo se nasmijte njihovim šalama – oni će to cijeniti. Ne pokušavajte biti ljubomorni na Blizance ili ograničavati njihovu slobodu. Ako ih želite voljeti ili biti prijatelji s njima, ali želite da to bude obostrano, morat ćete im dopustiti da komuniciraju s drugima. Oni zaista ne mogu drugačije.

Rakovi

Rakovi su u prijateljstvu i ljubavi vrlo privrženi i pažljivi. Budite isti takvi, jer to i nije tako teško kao što se čini na prvi pogled. Ako vam se sviđa Rak, onda mu samo pokažite svoju ljubav, poštovanje, toplinu. Ne zaboravite mu reći ‘hvala’ za emocionalnu podršku, kao i za pomoć bilo koje vrste.

Lav

Nemojte ga kritizirati. Nikada, ni pod kojim okolnostima, ne recite toj osobi da je učinila nešto loše. Lavovi osobito mrze javnu kritiku. U tom slučaju mogu potpuno izgubiti živce i početi pokazivati ​​otvorenu agresiju. Također, u prijateljstvu i ljubavi ne treba zaboraviti na manifestaciju znakova pažnje i brige.

Djevica

Djevice ne vole sklapati prijateljstva ili razvijati odnose s onima koji se pretvaraju, s licemjerima, onima koji šire glasine. Kako bi prijateljstvo s Djevicama bilo što produktivnije, zaboravite na pristranost, nepristojnost i sebičnost. Ne zaboravite na Djevicu, tada ni ona neće zaboraviti na vas u teškim vremenima.

Vage

Vage se vole baviti raznim stvarima, jer imaju hobije raznih vrsta. Ne treba ih uznemiravati zbog sitnica. Također ih vrijedi neprestano ispitivati ​​kakvi su im planovi, kako su i kako se osjećaju. Vaga voli brigu, posebno kada je iskazana riječima.

Škorpion

Glavna tajna skladnog postojanja s ovim znakom bit će razumijevanje njegovih osjećaja. Trebat će vam empatija, bez koje će biti prilično teško izgraditi prijateljstvo ili ljubav sa Škorpionom. Morate češće razgovarati s osobom rođenom u ovom znaku kako biste vidjeli kako se pretvara iz poznanika u odličnog prijatelja.

Strijelac

Sa Strijelcima morate biti otvoreni za sve novo. Oni vole nova događanja, i to spontana. Živjeti s njima i sklapati prijateljstva je zabavno, ali ponekad teško. Strijelci su jedni od glavnih intelektualaca među znakovima. Stoga morate pokazati osobi ovog znaka da želite primiti nova znanja.

Jarac

Svakako ne biste trebali kršiti osobne granice Jarca. To vam možda neće oprostiti. Također su osigurali status onih s teškim karakterom, ali to se očituje samo u početnim fazama komunikacije. Ovo je prilično ugodan prijatelj i partner koji može donijeti mnogo neobičnih stvari u vaš život. Glavna stvar je da njegove hobije shvatite ozbiljno.

Vodenjak

Vodenjaci vole brigu i pažnju. Također vole znati da osoba koja im se sviđa pripada samo njima. Pokažite Vodenjaku da nemate boljih prijatelja od njega. Pokažite mu da vas drugi ne zanimaju kada su u pitanju veze. On će to svakako cijeniti.

Ribe

Ribama morate sve dogovarati na licu mjesta. Prije nego započnete vezu s njima, bolje je prvo dogovoriti tko će za što biti odgovoran. Ribe moraju odmah razjasniti svoje zahtjeve jer mrze neugodna iznenađenja. Moraju unaprijed znati koje se poteškoće mogu pojaviti. Isto vrijedi i za prijateljstvo, piše Atma.

(TIP/Foto: Dreamstime)