U ovim znakovima rađaju se najzahtjevnije supruge

Postoje žene koje znaju što žele i neće se zadovoljiti ničim manjim. Evo u kojim se horoskopskim znakovima rađaju najzahtjevnije supruge.

Lav

Dame rođene u znaku Lava žele pažnju u neograničenim količinama. Ako želite zadržati ljubav Lavice, pripremite se na bezbroj izlazaka, poklona i komplimenata. Očekuju da će biti zvijezde svakog događanja i traže partnera koji će ih podržavati u svemu.

Škorpion

Škorpionke su poznate po svojoj strastvenoj i intenzivnoj prirodi. Od svojih partnera očekuju apsolutnu predanost i lojalnost. Pripremite se na mnogo emotivnih razgovora i poneku suzu, ali zapamtite – njihova ljubav je jedna od najintenzivnijih u zodijaku.

Bik

Žene rođene u znaku Bika su zahtjevne jer traže konstantnu udobnost i sigurnost. Njihovi odabranici moraju imati stabilan posao, fino odijelo i hladnjak pun ukusne hrane. Ako ste spremni na puno ugodnih večera i vikenda u spa centrima, Bik je pravi znak za vas.

Jarac

Jarčevi su praktični i ambiciozni, a dame rođene u ovom znaku očekuju isto od svojih partnera. Spremite se na mnogo ciljeva i planova, ali i na pregršt zajedničkih uspjeha i postignuća. Samo se nemojte previše opustiti jer za Jarca uvijek postoji novi cilj na horizontu.

Djevica

Djevice vole red, čistoću i perfekciju. Ako ste spremni živjeti u besprijekorno čistom domu i jesti samo zdravu hranu, možda ste pronašli svoju srodnu dušu u Djevici. Samo se nemojte začuditi kad vas ujutro na hladnjaku dočeka popis obaveza.

Vaga

Vage su poznate po svojoj ljubavi prema ljepoti i harmoniji, a očekuju da će i njihovi partneri dijeliti te vrijednosti. Spremite se na mnogo umjetnosti, glazbe i estetike, ali i na potragu za savršenim balansom u svemu, piše Index.hr.

(TIP/Foto: Index/Ilustracija)