Horoskopski znakovi i fizička ljepota: Vage imaju simetrično lice, a Rakovi upečatljiv nos

Lavove je poput njihovog predstavnika u horoskopu lako uočiti po tzv. grivi. Gusta i sjajna kosa zaštitni im je simbol. Škorpioni su prepoznatljivi po naglašenim crtama lica…

Ovan

Pripadnici Ovna spadaju u proljetne znakove koji se ističu po lijepim crtama lica. Karakteriziraju ih visoko postavljene i uske kosti lica, široko čelo, rumeni obrazi, proporcionalno tijelo prosječne ili ispodprosječne težine. Najčešće imaju izražene obrve i oči, koje mogu biti blizu postavljene. Obično su srednje do jake građe i sportski građeni, mišići su vidljivi čak i ako imaju višak kilograma.

Najčešće imaju tamniji ten, velik broj njih ima ravnu i gustu, ili pak crvenu kosu. Njihov izgled najčešće ostavlja dojam snage i energičnosti. Nisu skloni debljanju. Najčešće se oblače casual i sportski, a kod odabira svečanije odjeće obično biraju crvenu boju.

Bik

Kao i kod Ovnova, pripadnici Bika imaju ugodne crte lica. Fizički gledano, pripadnici ovog znaka imaju najugodnije i simetrično četvrtasto lice. Glavno obilježje su im velike oči koje djeluju nevino, pa čak i dječje. Usne su im obično pune, nos je okruglasti, a zubi manji i ravni i imaju gustu kosu s nižim čelom.

Vrat im je poprilično širok, a tijelo skladno. Imaju lijep i sjajan ten. Tijelo im je obično proporcionalno, pa ako se udebljaju dobivaju svugdje pomalo, ravnomjerno. Njihov izgled ostavlja dojam mekoće i istovremene snage, a odijevaju se elegantno i omiljene su im boje zelena i smeđa.

Blizanci

I ovaj znak je poznat po lijepim crtama lica, a prepoznatljivi su po zaigranom i zavodničkom osmijehu. Djeluju mlađe, a oči su im vrlo izražajne. Prosječne su ili natprosječne visine, obično vitki i pokretni.

Imaju izraženu bradu i visoko postavljene jagodice. Za njih su tipični dugi prsti. Imaju poprilično neizražen struk. Lako se pronalaze u različitim stilovima odijevanja, a omiljena im je boja žuta i srebrna.

Rak

Pripadnici ovog znaka obično imaju besprijekoran ten, okruglo lice s istaknutim jagodicama, ali i upečatljiv nos koji nije nužno velik već pomalo neobičnog oblika. Brada je okrugla, prsa široka, a kosa tamna i ne pretjerano gusta.

Iako su u mladosti vitki, velik broj njih se nakon tridesete počinje debljati. Vrat je kraći, a najčešće imaju osjetljivu kožu. Cijeli njihov izgled ostavlja mek i suptilan dojam, a omiljene su im boje crna i bijela.

Lav

Lavove je poput njihovog predstavnika u horoskopu lako uočiti po tzv. grivi. Gusta i sjajna kosa zaštitni im je simbol, a ako ona počne opadati ili sjedi postaju vrlo zabrinuti. Još ih krasi široko čelo i šira vilica i lijepo oblikovan nos.

Muskulatura im je izrazito snažna i obično su visoki s uskim strukom i dugim nogama. Omiljene boje su žuta i narančasta, a vole trendi dizajnersku odjeću i otmjen stil.

Djevica

Djevice su poznate po čistom i lijepom tenu, a obično imaju ovalno lice. Usne su im izražene i oblikom pomalo “pupoljaste”, a izražene oči srednje veličine podignute prema gore. Lice im je simetrično, a tijelo sklono debljanju, posebno u gornjem dijelu, rukama i stomaku.

Imaju naglašene jagodice i obrve, a obično biraju neutralne i elegantne kombinacije koje su neupadljive. Omiljene boje su im sve nijanse plave i zelena. Spadaju u lijepe znakove.

Vaga

Ovaj znak se često smatra najljepšim, imaju vrlo elegantne pokrete tijela i simetrično lice. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju slatke rupice na obrazima i pravilno, ovalno lice. Usta su im lijepo oblikovana, a glava i lice najčešće manji od prosjeka. Nos je tanji, mada može biti duguljast, a kosa srednje gusta ili rjeđa.

Muški pripadnici često izgube kosu oko 30te. Imaju vrlo upečatljivu boju očiju koje su povijene prema dolje. Donji dio tijela najčešće je dosta jači nego gornji, a prsni koš i struk uži. Obožavaju se dotjerivati ​​i isticati izgledom. Omiljene boje su im smeđa i roza.

Škorpion

Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica. Oči su im velike i često hipnotizirajuće, neobičnih nijansi. Koža im je malo masnija pa često sjaje, a tijelo vitko. Poprilično čvrste fizičke konstitucije, čak i ako su mršavi, pripadnici ovog znaka djeluju snažno i visoko. Imaju nešto šira ramena od prosjeka.

Lica su im upečatljiva, sa senzualnim usnama i prodornim očima te nepravilnim nosom. Kosa je najčešće smeđa i gusta. Vole izgledati lijepo, ali ne vole ništa što je napadno. Omiljene boje su im crna, siva i crvena.

Strijelac

Poznati po urođenom vrckastom hodu, pripadnici ovog znaka su lijepo i prvenstveno sportski građeni, a te prirodne osobine mogu sami pokvariti prekomjernim uživanjem u hrani. Izraz lica im često djeluje nevino, a glava je nešto veća od prosjeka. Čelo je nešto više i veliko, a osmijeh širok.

Figura je nešto sitnija s jačim nogama. Kosa im nije baš gusta, a obično je pepeljastih i smeđih nijansi, a imaju problem i s opadanjem kose. Vole jarke boje.

Jarac

Ovaj je zimski znak slavan po odličnoj i seksipilnoj figuri. Iako izgled pripadnika ovog znaka djeluje pomalo neutralno, ističu se po tome što su poprilično koščati. Najčešće su niži ili srednje visine. Lice im je izražajno, a oči velike, često sive, zelene ili plave.

Profil lica je zaobljen, a na njemu se najčešće ističe brada, upečatljivi zubi i lijep osmijeh. Na njima se ističu razvijene i lijepe ruke, kao i visoko postavljene kosti jagodica. Vole lijepu odjeću, ali ne i vulgaran izgled, a najdraže boje su sve nijanse zelene i smeđe.

Vodenjak

Pripadnici ovog znaka su obično srednje visine ili nešto niži, s punim licem i svijetlim tenom. Ako se debljaju, često dobivaju podbradak, a općenito im je kilaža boljka nakon što prijeđu 30. godine. Imaju manje šake i stopala, ali lijepe noge. Imaju pomalo vodenaste, ali lijepe oči, te široka i mekana usta.

Crte lica su im nježne, oči usko postavljene i sjajne. Najčešće imaju usne koje su pune u sredini, a tanje prema rubovima, a nos zna biti veći od prosjeka. Karakteristični su i po koščatim ramenima. Odjeća ne igra veliku ulogu za njih, a omiljene boje su ljubičasta i plava.

Ribe

Ribe također imaju atraktivne figure. Lice im djeluje delikatno i punije s pomalo ženstvenim crtama lica, čak i kod muških pripadnika znaka. Noge su im obično kraće, a u starijoj dobi sklonije su debljanju.

Kosa im je obično gusta i blago valovita, a gornji dio tijela je uži. Ribe imaju širok i srdačan osmijeh na koji rijetko tko ostaje ravnodušan. Omiljene boje su zelena i crvena, prenosi 24sata.hr.

(TIP/Foto: Dreamstime)