Veliki sedmični horoskop: Ribe će šarmirati sve oko sebe, a Bikovi bi se trebali više odmarati

Lavovi će raspolagati zavidnom količinom energije i entuzijazma dok će Rakovi imati nekih problema sa zdravljem. Djevice će pronalaziti razne načine kako zaraditi više novca…

Ovan 21. 3 – 20. 4.

Posao

U radnoj sredini naći ćete se u centru pozornosti. Mogli biste se žaliti da ste preopterećeni i da radite više za druge nego sami za sebe, no u konačnici vaš će se trud isplatiti.

Ljubav

Više ćete dobiti od partnera budete li mu pokazivali nasmiješenu i raspoloženu stranu svoje prirode, umjesto da ga dočekujete s kritikom i namrgođenim izrazom lica. Potrudite se oko njega, razgovarajte, pokažite dobru volju. No moguće su i svađe.

Zdravlje

Imat ćete obilje fizičke energije, ali psihički ćete osjećati umor. Preopterećeni ste poslom i drugim obavezama pa ne stignete misliti na sebe. Pronađite vrijeme za sebe i aktivnosti koje vas vesele.

Najbolji dan: 21. rujna

Najlošiji dan: 17. rujna

Bik 21. 4. – 21. 5.

Posao

Zvijezde će istaknuti vaše umjetničke i kreativne potencijale. Mogla bi vam se pružiti prigoda za javni nastup, izložbu ili promociju, što nikako ne biste smjeli propustiti. Ostvarivat ćete zamišljeno.

Ljubav

Obratite pozornost na svaki detalj ili situaciju koja bi vas mogla uznemiriti. Dođe li do zahlađenja u braku, potrudite se odmah reagirati i s partnerom razjasniti nejasnoće. Ne dopustite da prerastu u krupan problem koji ćete poslije teško moći riješiti.

Zdravlje

Bit ćete odlično raspoloženi i zabavni pa ćete se odazivati pozivima prijatelja za izlaske. No Mars u Vagi vas upozorava: klonite se prevelikih tjelesnih naprezanja i svega što vas izlaže stresu i gubitku energije.

Najbolji dan: 23. rujna

Najlošiji dan: 20. rujna

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Posao

Aktivnije ćete se uključiti u poslovna zbivanja, razgovarati o teškoćama i pronalaziti nove načine za njihovo rješavanje. Originalnim idejama podići ćete kvalitetu poslovanja na višu razinu.

Ljubav

Gajite li već dulje vremena simpatije prema svom kolegi, pružit će vam se prilika da razmijenite osjećaje i produbite odnos. Bit će dovoljno da vam ta osoba uputi smiješak ili lijepu riječ, pa da vam uljepša dan i učini vas sretnima i zadovoljnima.

Zdravlje

U odličnom ste razdoblju pa vašem zdravlju ne prijete poremećaji. Osjećat ćete se sjajno! Boravak na svježem zraku i redovito kretanje pomoći će vam da održite dobru formu, ali i dobro raspoloženje.

Najbolji dan: 17. rujna

Najlošiji dan: 21. rujna

Rak 22. 6. – 22. 7.

Posao

Mogući su dobici preko partnerskih odnosa ili novac dobiven preko nasljeđa. Obrazovanje i poslovno usavršavanje bit će važni pa će vam rad na usavršavanju znanja višestruko isplatiti.

Ljubav

Odnos s partnerom će se poboljšati. Bit će još uvijek nadmudrivanja i pametovanja tko je od vas dvoje više u pravu, no bitno smirenije ćete to primati ka srcu. Samci, osoba koju ste nekad jako voljeli i niste preboljeli mogla bi opet ući u vaš život.

Zdravlje

Mogli biste imati izraženijih zdravstvenih tegoba pa obavite pretrage. Mučit će vas i psihički umor koji će prouzročiti neriješeni međuljudski odnosi, osobito obiteljski. Račice su opterećene kućnim poslovima.

Najbolji dan: 18. rujna

Najlošiji dan: 23. rujna

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao

Raspolagat ćete zavidnom količinom energije i entuzijazma. Unutarnji motor tjerat će vas na aktivnost, a ambicije vam, usprkos zaprekama, neće dopustiti odmor i odustajanje. Bit ćete ambiciozni.

Ljubav

Ponovno ćete otkriti zajedničke interese, romantiku i treperavu erotiku. Moguća je nova ljubav, a Venerina potpora u vašem znaku, mnogima od vas omogućit će poznanstva sa strancima, duhovnim i visokoobrazovanim osobama specifične životne filozofije.

Zdravlje

U odličnom ste razdoblju, puni energije i dobrog raspoloženja. Stres na poslu dobro ćete podnositi, a želja za promjenama probuditi će u vama pustolova. No pazite da ne pretjerujete u psihofizičkom iscrpljivanju.

Najbolji dan: 22. rujna

Najlošiji dan: 19. rujna

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Posao

Pronalazit ćete razne načine kako biste oplodili svoj kapital, ušteđevinu ili zaradili više novca, a rezultati će biti proporcionalni uloženom trudu. Odnosi sa šefovima i kolegama bit će ugodni.

Ljubav

Ljubomora i nepovjerenje mogli bi postati problem u dugim vezama. Moguć je i privremeni prekid, koji će dugoročno više pogoditi suprotnu stranu i koja će brzo ustrajati na pomirenju. Kvalitetna komunikacija iz problema vadi i one koji su u braku.

Zdravlje

Merkur u vašem znaku zaslužan je za vaše sjajno raspoloženje. Bit ćete okrenuti zdravijem načinu života, osobito ako ste već imali kakvih tegoba. Imate li višak kilograma, ne pretjerujte s rigoroznim dijetama.

Najbolji dan: 23. rujna

Najlošiji dan: 21. rujna

Vaga 23. 9. – 22. 10.

Posao

Mnogi od vas će na tren zastati i zamisliti nad svojom poslovnom prošlošću. Nećete biti sasvim zadovoljni ophođenjem pretpostavljenih. Smatrat ćete da su vas zakinuli ili kočili prema napretku.

Ljubav

Bit ćete živahniji nego inače i spremni za pokret pa su putovanja i izlasci aktivnosti u kojima ćete uživati. Bračni će odnosi biti čvršćih spona, a oni u vezama planirat će zajednički život. Samcima će se nasmiješiti sreća u vidu novog poznanstva.

Zdravlje

Počet ćete se intenzivnije baviti tjelovježbom i svime čime možete lijepo oblikovati tijelo. No neće sve ostati na tome – vaša svijest o vlastitom zdravlju bit će velika, pa biste se mogli prikloniti vegetarijanstvu.

Najbolji dan: 17. rujna

Najlošiji dan: 23. rujna

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Posao

Mogući su kontakti s medijima i uspješnost u javnim nastupima, pismenim i usmenim radnim zadacima, kao i spretnost u poslovima vezanima uz posredovanje, prevođenje i zastupanje.

Ljubav

Smatrate li da svom partneru možete oprostiti pogreške, zanemarivanje ili čak nevjeru iz prošlosti, vaša veza ima perspektivu. Više se potrudite oko voljene osobe. Mnogi samci će sresti osobu u koju će se zaljubiti i s kojom će zasnovati vezu.

Zdravlje

Mučit će vas napeti odnosi na radnom mjestu, a sve to loše će djelovati na vaše raspoloženje. Pokušajte se nečim opuštati, možda hobijem ili laganim šetnjama. Posjetite liječnika i obavite potrebne pretrage.

Najbolji dan: 18. rujna

Najlošiji dan: 17. rujna

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Posao

U ovom tjednu slobodno planirajte visoke ciljeve, unatoč zastojima koji će vas pratiti. Ne opterećujte se sumnjama koje vam nameću zajedljivci i izbjegavajte ulazak u poslove koje niste dovoljno analizirali.

Ljubav

Upuštate li se u novu ljubavnu vezu, bit će prožeta mnogim neizvjesnostima i trebat će vam mnogo smisla za ustupke kako biste je održali. U brakovima će sumnja i ljubomora potkopavati odnos, stoga budite prema partneru iskreni i otvoreni.

Zdravlje

Nećete se moći požaliti da ste lošeg zdravlja, a ako ste bolesni brzo ćete se oporaviti. Zanimat će vas duhovne tehnike koje šire svijest i samospoznaju. Sami osmislite program tjelovježbe koje ćete raditi kod kuće.

Najbolji dan: 22. rujna

Najlošiji dan: 20. rujna

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Posao

Sportaši će slaviti pobjedu, umjetnici ostvariti zapažen nastup, biznismeni primiti materijalnu pomoć, vjerojatno iz inozemstva, a administrativni djelatnici s lakoćom svladavati birokratske zamke.

Ljubav

Jarci u braku bit će u raskoraku između zahtjeva posla i karijere te obiteljskih obaveza, no iznaći ćete metode uspješnog snalaženja i balansiranja. Mlađi bi trebali češće izlaziti jer se u društvu ili novim poznanstvima krije potencijalna simpatija.

Zdravlje

Osjećat ćete napetost i tjeskobu pa će vam goditi sve što vas može opustiti. Previše se iscrpljujete i mnogo radite, pa vam treba i više odmora kako biste nadoknadili izgubljenu energiju. Pazite na kralježnicu i zglobove!

Najbolji dan: 23. rujna

Najlošiji dan: 17. rujna

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Posao

Vaš će rad biti zapažen zbog solidnih rezultata, ali i sposobnosti da se istaknete i originalne ideje pretvorite u djela. Putovanja i kontakti sa strancima bit će naglašeni i istodobno vrlo uspješni.

Ljubav

Nesklona Venera je pokazatelj nestabilnih i prevrtljivih osjećaja te sklonosti prema rizičnim i pomalo ekstravagantnim ljubavnim pothvatima. Trebali biste pokazati mnogo dosljednosti i odgovornosti, ako prema nikom drugom, onda prema samima sebi.

Zdravlje

Puni ste pozitivne energije koja vas tjera da je negdje i potrošite. Vožnja biciklom, trčanje ili rolanje odlično će vam odgovarati, a i brzo topiti kalorije. No bitno je ne pretjerati jer ste skloni ozljedama i upalama.

Najbolji dan: 17. rujna

Najlošiji dan: 19. rujna

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Posao

Budete li brzopleti, ne samo da nećete ostvariti svoje želje nego ćete se vratiti nekoliko koraka unazad. Stoga budite promišljeni, a za savjet pitajte pojedince koji imaju više radnog iskustva od vas.

Ljubav

Zračit ćete šarmom i duhovitošću, a suprotni spol privlačit ćete razigranošću, komunikacijskim vještinama i originalnim idejama. Želite li svoju vezu ili brak podići na kvalitetniju razinu, neće vam manjkati ideja i romantike da to i postignete.

Zdravlje

Tjedan je pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju. Ne žalite vremena i truda kojeg ćete posvetiti sebi i svom izgledu jer će vaše ogledalo pokazati da se vrijedilo potruditi.

Najbolji dan: 18. rujna

Najlošiji dan: 21. rujna

(TIP/Izvor: 24sata.hr/Foto: Dreamstime)