‘Ne idem na spoj ako muškarac ne zarađuje bar 190.000 eura godišnje i ne smije puno izlaziti’

Amerikanka radi kao model i nakon nekoliko loših iskustava, odlučila je držati se vlastitih pravila kako bi izbjegla ‘nedostojne’ udvarače s kojima ne vidi budućnost…

Model Chloe Amour (32) odlučila je da neće izlaziti na spoj s muškarcima koji ne prođu na njezinom testu i ne ispunjavaju uvjete, a jedan od njih je i određena godišnja zarada. Naime, Chole traži muškarca koji zarađuje minimalno 206.058 dolara (nešto više od 190 tisuća eura), jer je ta brojka svake godine i na njezinom računu.

– Gdje su nestali svi dobri muškarci? – napisala je uz fotografiju u kupaćem kostimu Amour.

Osim što traži određenu godišnju plaću koju muškarac mora zarađivati, Chloe ne želi nikoga tko ima zatvoren um, a sviđaju joj se i stariji muškarci u kojima vidi sigurnost.

EXCLUSIVE: Model vows only to date men earning Ł190,000+ in list of dos and don’ts for suitors

Chloe samo na Instagramu prati više od milijuna ljudi, pa je otkrila da i sama zarađuje više od 20.000 dolara mjesečno. Iako sad živi u bogatstvu, odrasla je sa samohranom majkom kojoj nije bilo lako odgajati nju i sestru.

Uz novac, muškarac se mora znati dobro ljubiti i mora držati higijenu na nivou. Također, ne smije previše partijati, ali mora biti samouvjeren, duhovit i pun razumijevanja.

EXCLUSIVE: Model vows only to date men earning Ł190,000+ in list of dos and don’ts for suitors

Chloe je objasnila i kako želi da njezin budući izgleda, a to je oštrih crta lica s preplanulom kožom.

Influencerica je ovaj popis sastavila nakon nekoliko loših iskustava na spojevima, koje u budućnosti planira pod svaku cijenu izbjeći, prenosi 24sata.hr.

(TIP/Foto: Dreamstime)