Bikovi bi trebali izbjegavati impulzivne odluke, u živote Lavova ulaze novi ljudi

Donosimo tjednu astrološku prognozu od 7. do 13. kolovoza 2023. godine.

Ovan: Ovaj tjedan osjećat ćete snažan poriv za akcijom. Iskoristite ovu energiju za ostvarivanje svojih ciljeva i pokretanje novih projekata. Budite hrabri i slijedite svoje instinkte jer vas očekuje uspjeh u svemu čega se primite.

Bik: Tijekom ovog tjedna usredotočite se na postizanje ravnoteže između osobnih i profesionalnih obveza. Budite praktični u svojim odlukama i izbjegavajte donošenje impulzivnih odluka. Ovo je idealan trenutak za ulaganje u vlastiti razvoj i rast.

Blizanci: Vaša kreativnost će procvjetati ovaj tjedan. Iskoristite ovu inspiraciju za izražavanje svojih talenata kroz umjetnost, pisanje ili komunikaciju. Ovo je također vrijeme za povezivanje s obitelji i prijateljima, što će vas dodatno inspirirati.

Rak: Vaša emocionalna osjetljivost bit će naglašena ovaj tjedan. Potrebno vam je vrijeme za introspekciju i brigu o vlastitim osjećajima. Budite strpljivi sa sobom i nemojte se opterećivati ​​prošlošću. Fokusirajte se na sadašnji trenutak i budite zahvalni na onome što imate.

Lav: Ovaj tjedan bit ćete okruženi pozitivnom energijom i podrškom. Iskoristite ovo vrijeme za postavljanje novih ciljeva i proširenje svog kruga utjecaja. Vaša karizma će privlačiti nove ljude u vaš život, što će vam donijeti uzbudljive prilike.

Djevica: Vaša analitička priroda bit će vaša snaga ovaj tjedan. Obratite pažnju na detalje i budite organizirani u svom radu. Vaša predanost i marljivost bit će primijećeni i nagrađeni.

Vaga: Ovaj tjedan fokusirajte se na održavanje ravnoteže u svim aspektima svog života. Pazite na svoje zdravlje, ali također pronađite vrijeme za druženje i zabavu s voljenima. Ovo je također povoljan period za donošenje financijskih odluka.

Škorpion: Vaša strast i odlučnost doći će do izražaja ovaj tjedan. Iskoristite ovu snagu za preuzimanje inicijative u vašim projektima i izazovima. Samouvjerenost će vas voditi prema uspjehu.

Strijelac: Ovaj tjedan donosi vam želju za istraživanjem. Krenite u avanture i isprobajte nove stvari. Otvorite se novim iskustvima i upoznajte nove ljude, što će obogatiti vaš život.

Jarac: Tijekom ovog tjedna fokusirajte se na postizanje stabilnosti i sigurnosti u vašem životu. Razmislite o svojim dugoročnim ciljevima i planirajte kako ih ostvariti. Vaša dosljednost i upornost će vam donijeti rezultate.

Vodenjak: Ovaj tjedan bit ćete okruženi kreativnošću i inspiracijom. Iskoristite tu energiju za razvoj novih ideja i projekata. Neka vaša inovativnost bude vaša vodilja u ostvarivanju ciljeva.

Ribe: Vaša intuicija će biti naglašena ovaj tjedan. Slušajte svoj unutarnji glas i vjerujte svojoj intuiciji u donošenju odluka. Ovo je povoljan period za razvijanje duhovnosti i introspekciju, piše Index.hr.

(TIP/Foto: Ilustracija/Index)