Video/Foto: Prije i poslije: Žena s najvećim jagodicama na svijetu pokazala svoju drastičnu transformaciju

Ukrajinka iz Kijeva žena je s najvećim jagodicama na svijetu, a na svojem profilu objavila je fotografiju lica s 18 godina te s 34 godine kako bi pokazala veliku razliku…

Anastasiia Pokreshchuk (34) potpuno se transformirala nakon što je potrošila tisuće na plastične operacije i filere. Kako bi pokazala koliko drugačije izgleda danas, podijelila je fotografije snimljene u razmaku od 16 godina.

Anastasiia je po zanimanju model iz Kijeva, a fotografiju je objavila na Instagramu. Na tinejdžerskoj fotografiji ima tamnu kovrčavu kosu, blistavu kožu i prirodnu strukturu lica, ali na nedavno snimljenoj fotografiji Anastasiijine jagodice dramatično strše, piše DailyStar.

Usto, promijenila je i tjelesnu građu sudeći prema značajno većem dekolteu na nedavnoj fotografiji. Također, danas ima pastelno ružičastu kosu, punašne usne, glatku kožu i odvažnu šminku.

Na Anastasiijinu objavu na Instagramu reagiralo je više od 4200 ljudi, a komentatori su bili oduševljeni njezinom transformacijom.

– Koja razlika! Bila si obična, a sada si jedinstvena – napisao je netko.

– Najvažnije je da je sretna – dodao je drugi.

– Ono po čemu se razlikuješ od drugih čini je izvanrednom. Nitko ne prolazi pored nje, a da se ne osvrne – smatra komentator.

No nisu svi komentari pozitivni, pa drugi misle da je Anastasiia otišla predaleko u korekcijama.

– O Bože, pa što si to učinila? Šteta – napisao je netko.

– Oh, bila si tako lijepa… Nažalost, sada više ne toliko. Ali ako si zadovoljna time, tko sam ja da sudim – piše komentator.

– Izgledala si bolje s 18 – dodao je pratitelj.

Malo je vjerojatno da će Anastasiia njihove komentare uzeti k srcu, pogotovo jer njezina transformacija traje godinama. U dobi od 26 godina ubrizgala je prve filere za lice, povećala je usne i ubrizgala botoks u čelo. Od tada je prestala brojiti koliko je tretmana napravila.

Osim toga, isturpijala je zube kako bi mogla staviti biserno bijele ljuskice. Iako neki nisu oduševljeni njezinim novim izgledom, Instagram zvijezda ga obožava, prenosi 24sata.hr.

– Nakon što sam primila injekcije i vidjela promjene na obrazima, zaljubila sam se u njih. Razumijem da izgledaju čudno za druge ljude, ali meni se sviđaju – zaključila je Anastasiia.

(TIP/Foto: Instagram)