Video: U sudaru dva auta poginule majka, kćerka (9) i mladić (33), dvije osobe se bore za život

Tri osobe su poginule dok su dvije prevezene u bolnicu i utvrđeno je da imaju ozljede opasne po život nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u petak oko 22.45 sati, na autocesti A1, u blizini izlaza Ravče u smjeru Dubrovnika.

Na mjestu događaja izvršen je uviđaj kojim je rukovodio zamjenika općinskog državnog odvjetništva.

“Sinoć oko 22.45 sati na autocesti A1 u blizini izlaza Ravče u smjeru Dubrovnika dogodila se prometna nesreća, sudar između dva osobna automobila. Na mjestu događaja smrtno su stradale tri osobe dok su dvije prevezene u bolnicu i utvrđeno je da imaju ozlijede opasne po život. Na mjestu događaja izvršen je očevid kojim je rukovodio zamjenika općinskog državnog odvjetništva”, priopćila je PU splitsko-dalmatinska.

Na mjestu događaja bilo je više vatrogasnih kola te više kola Hitne pomoći. Satima je bio zatvoren dio autoceste između Zagvozda i Ravče u smjeru Dubrovnika.

Kako nezvanično  saznaje Index.hr, u nesreći poginule su majka i kćerka (9), državljanke Kosova, dok su otac i sin teško ozlijeđeni i životno ugroženi prevezeni u splitsku bolnicu. Oni su bili u BMW-u.

U nesreći je poginuo i 33-godišnjak sa zadarskog područja koji je upravljao Volkswagenom T-Roc.

Kako je došlo do nesreće, još nije poznato.

BMW je od siline udara završio na krovu, dok je VW ostao bez pola prednjeg dijela.

(TIP/Foto: Sccreenshot)