Ovoga vikenda očekujte neočekivane obrate: Evo što nam donose subota i nedjelja

Donosimo vam astrološku prognozu za subotu i nedjelju, 5. i 6. kolovoza 2023.

Ovan: Vikend je vrijeme za avanturu. Iskoristite energiju svojeg znaka i krenite u nešto novo. Aktivnosti na otvorenom bit će savršen način za osvježenje i osjećaj slobode. Pustite svoju spontanost da vas vodi i nemojte se suzdržavati od eksperimentiranja s novim hobijima. Možda ćete otkriti skriveni talent.

Bik: Ovaj vikend posvetite se sebi. Odmorite se, uživajte u omiljenim aktivnostima i opustite se. Osvježite svoj um i tijelo, bilo da je to uz meditaciju ili opušteno druženje s obitelji i prijateljima. Dopustite si da se razmazite ugodnostima života koje volite.

Blizanci: Komunikacija je ključna ovog vikenda za Blizance. Razgovarajte s bliskim osobama o svojim osjećajima i idejama. Možete očekivati ugodne razgovore i neočekivane susrete. Budite otvoreni za nova poznanstva i iznenađenja koja vam donosi vikend.

Rak: Vikend je idealno vrijeme za povezivanje s obitelji i uživanje u domaćim užicima. Umirite svoje emocije i provedite kvalitetno vrijeme s najbližima. Možda ćete se osjećati posebno inspirirano da isprobate nove recepte i razveselite svoje najmilije.

Lav: Ovaj vikend pozornost usmjerite prema sebi. Nagradite se malim zadovoljstvima koja će vam podići raspoloženje. Zabavite se, okružite se kreativnošću i izrazite svoje talente. Ne zaboravite podijeliti svoje uspjehe s voljenima.

Djevica: Osvježite svoj prostor i organizirajte svoj vikend. Pronađite vrijeme za uređenje i organiziranje doma kako biste se osjećali ugodno i smireno. Također, uložite trud u brigu o svom zdravlju – odlazak u šetnju ili vježbanje donijet će vam dodatnu energiju.

Vaga: Vaš vikend bit će obilježen druženjem i zabavom. Izlazak s prijateljima ili sudjelovanje u društvenim aktivnostima pomoći će vam da se opustite i napunite pozitivnom energijom. Ako želite pobjeći od svakodnevice, razmislite o izletu ili kratkom putovanju.

Škorpion: Vikend donosi priliku za dublje introspekcije. Povežite se s vlastitim unutarnjim mislima i osjećajima. Meditacija i introspektivne aktivnosti pomoći će vam da pronađete unutarnji mir i uravnoteženje. Neka ovaj vikend bude vaša mala duhovna avantura.

Strijelac: Ovaj vikend budi vašu avanturističku stranu. Istražite nova mjesta, naučite nešto novo ili isprobajte nekonvencionalne hobije. Potražite nadahnuće izvan svojih uobičajenih okvira i uživajte u slobodi koju vam vikend pruža.

Jarac: Posvetite vikend poslovnim ciljevima. Organizirajte se i postavite plan za buduće projekte. Također, nemojte zaboraviti uključiti malo zabave kako biste se opustili i pronašli ravnotežu između poslovnog i privatnog života.

Vodenjak: Ovaj vikend posvetite se društvenim aktivnostima i povezivanju s drugima. Okružite se bliskim prijateljima i dijelite interese. Razgovor i dijalog donijet će vam dublje razumijevanje drugih i potaknuti kreativne ideje.

Ribe: Vikend će biti idealan za opuštanje i osvježenje. Pobjegnite od stresa i stvarajte mirno okruženje za sebe. Potražite inspiraciju u umjetnosti, glazbi ili prirodi. Dajte si vremena za maštanje i povezivanje s duhovnom stranom, piše Index.hr.

(TIP/Foto: Instagram)