Video: Ovaj zlatni retriver je dokaz da su psi ponekad najbolje dadilje

Zlatni retriveri su poznati po svojoj nježnoj prirodi, zbog čega se često odlično slažu s najmlađim članovima obitelji. Pravi dokaz za to je korisnica TikTok @mostlyadorable, kojoj nije potrebna dadilja jer njen zlatni retriver Taco provodi svaki trenutak uz njenu kćer.

U videu koji je korisnica podijelila na svom profilu, a koji je pregledan više od 4.3 milijuna puta, možemo vidjeti koliko su bliski zlatni retriver i njena kćer. Bez obzira na to što njena kćer radi, od skakanja na trampolinu, do spuštanja niz tobogan, Taco je cijelo vrijeme drži na oku.

Preslatki duo je izazvao toliko oduševljenje da su korisnici TikToka ispod videa ostavili tisuće komentara. “Zlatni retriver moje tete je isto bio dadilja kad sam odrastala”, “Ovo je preslatko, plačem”, “Cijelo vrijeme je nasmiješen”, “Psi su najbolje dadilje”, samo su neki od komentara, prenosi Index.hr.

@mostlyadorable Who needs a babysitter? 🐾👶🏻 #furryfriends #doglover #dogsoftiktok #dogsvideo #dogsandkids ♬ original sound – sp33dsongsx

(TIP)