Studentice koje su negirale genocid napuštaju UNSA: Zahvalile su se Aleksandru Vulinu…

Slađana Todić i Valentina Vujićić nastaviće školovanje u Beogradu, biće stipendiste države Srbije…

Valentina Vujičić i Slađana Todić, studentice  Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i bezbjednosne studije UNSA, koje su izazvale žestoke reakcije javnosti jer veličale ratnog zlčinca Ratka Mladića i negirale genocid u Srebrenici, školovanje će nastaviti u Beogradu.

Generalni direktor Sarajevo-gasa Nedeljko Elek rekao je da će, na poziv direktora Bezbjednosno-informativne agencije (BIA) Srbije Aleksandra Vulina, Slađana i Valentina studiranje nastaviti na Akedemiji za nacionalnu bezbjednost u Beogradu, prenosi Oslobođenje.

– Slađana i Valentina biće stipendiste države Srbije i biće im obezbijeđen smještaj u studentskom domu, dok će ostatak finansijskih troskova studija snositi preduzeće Sarajevo-gas, rekao je Elek.

Studentice, kako prenosi RTRS, nisu željele da osvrću na događaje koji su se desili proteklih dana, ali su istakle da je posle svega jasno da nastavak školovanja u Sarajevu nije moguć.

(TIP/Foto: RTRS)

 

Komentar

  • raton says:

    Pa to i jeste u rezijibie da se na svakom koraku pravi incidnet. Istina da drzava stbija umjestoda osudi takve izgrede ona ih stipendira. To jeste pravo lice srbije. Ona je skrivalamladica skrivace i takve izgrednike. Koji velicaju zlocince.

Komentari su zatvoreni.