Video/Kome treba mozak? Supruga milionera dala savjete ženama kako osvojiti bogataša

Linda Andrade supruga je bogatog meksičkog poduzetnika Rickyja Andradea koju na Instagramu prati 164 miliona ljudi, a nedavno je objavila video u kojem je podijelila bizarne savjete ženama kako privući pažnju bogataša.

“Trošite mnogo više novca nego što je potrebno, ponašajte se kao da ste najljepše u prostoriji čak i ako vjerovatno niste i ponašajte se glupo. Mozak? Kome on treba?” poručila je influencerica.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Linda Andrade (@lionlindaa)

“Ja bih radije bila neovisna”, “Tvoj sadržaj je smeće, ljudi ovo definitivno ne bi trebali gledati”, “Obožavam tvoj smisao za humor”, “Istina je sve što govori”, samo su neki od komentara ispod njene objave.

Linda često na Instagramu pokazuje kako izgleda život supruge millionera. Nedavno je otkrila da mjesečno troši više od pet hiljada dolara na izgled i njegu. Mnogi su je kritizirali da se rasipa novcem, prenosi Oslobođenje.

LINDA I RICKY MOĆAN SU PAR

Ricky Andrade imao je samo 21 godinu kada je napustio svoj posao i posvetio se marketingu. Brzo je naučio nove vještine i do 23. godine zaradio je svoj prvi milion. Vlasnik je Market Masters Academyja, gdje obučava ambiciozne poduzetnike kako bi im pomogao u napredovanju u karijeri.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Linda Andrade (@lionlindaa)

Posao ga je spojio s Lindom. Brzo su se zbližili i vjenčali. Linda je također poduzetničkog duha. Pokrenula je brend ženske mode i šminke Luxe By Linda. Danas vodi zdravstvenu ustanovu u Kaliforniji, Flip Your Look. Oboje na temelju svojih firmi zarađuju milione.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Linda Andrade (@lionlindaa)

(TIP)