Pokazala kako je izgledala prije i nakon gubitka kilograma – niko joj ne vjeruje da je to ona

Gotovo neprepoznatljive Whitneyine snimke od ranije izmjenjuju se s onima kako sada izgleda, dok se šepuri novom figurom u malom bikiniju i izazovnim kombinacijama. Amerikanka je izgubila preko 80 kg…

Whitney je pokazala slike prije i nakon što je izgubila 83 kilograma, nakon čega je niko ne može prepoznati. Neki su otišli toliko daleko da su je optužili da je lažljivica.

Amerikanka dokumentira svoj put mršavljenja na društvenim mrežama i dijeli nevjerojatne snimke sa svojim pratiteljima.

– Pitam se što bi se dogodilo kad bih svoje zdravlje shvatila ozbiljno? – stoji u videu.

@western_whitney Weightloss transition pt. 4#CapCut#viral#fyp#weightlossjouney💗#weightloss#weightlossmotivation#vsg#weightlossjouney🌻#healingjourney#vsgcommunity ♬ 原聲 – 越南🇻🇳CC模板 – ³²越南🇹🇼喬CC模板🏍️≋

Gotovo neprepoznatljive fotografije od ranije izmjenjuju se s onima kako sada izgleda, dok se šepuri novom figurom u malom bikiniju.

– Nema šanse. Tako sam ponosna na tebe – pisali su joj.

– To je sjajno!!!! O, nevjerojatno… takva inspiracija – komentirali su.

– Izgledaš kao druga osoba, ljepotice – pohvalili su je.

Međutim, nisu svi komentari bili pozitivni, jer neki tvrde da je lažljivica. U želji da dokaže da je ona na slikama, Whitney je snimila još nekoliko objava i pokazala iste tetovaže kao na prethodnim snimkama.

– Ludo kako ljudi ne vjeruju u te stvari jer zašto bi uopće željela lagati o tome – komentirali su.

@western_whitney This journey has been so hard but rewarding! 141 pounds down 😭❤️#weightloss #healingjourney ♬ original sound – Stylechannel

– Zanemari trolove, ljepotice, imala si nevjerojatno putovanje i nitko ti to ne može oduzeti – poručuju joj.

– Apsolutno nevjerojatna djevojka, neka hejteri pričaju što hoće. To je samo ljubomora – podržavali su Whitney.

Drugi su željeli saznati kako je Whitney izgubila preko 80 kilograma. Ona im otkriva da je vodila računa o količini ugljikohidrata, a potom otišla na operaciju. Također ide u teretanu pet dana u tjednu i ostaje, kako kaže, ‘100% dosljedna’.

– Broji samo ugljikohidrate! Nikada kalorije – dodala je i otkrila da joj je trebalo godinu i četiri mjeseca da smrša, prenosi 24sata.hr.

(TIP)