Wizz Air pokrenuo Wizz Discount Club Light

Wizz Air, najbrže rastuća evropska aviokompanija i najodrživija u svijetu*, je najavila WIZZ Discount Club Light, novi program lojalnosti koji putnicima nudi ekskluzivne popuste  tokom leta.

Putem Wizz Air aplikacije i online, WIZZ Discount Club Light nudi niz ponuda, uključujući posebne kupone i promocije za WIZZ Café i Boutique.

Putnici se mogu pridružiti programu lojalnosti bez plaćanja ikakvih naknada, a oni koji već imaju članstvo u WIZZ Discount Club Standard ili Group automatski će dobiti ponude iz WIZZ Discount Club Lighta kao dio svog postojećeg članstva.

Novi program ima za cilj povećati angažman putnika jedinstvenim popustima kao što su posebne ponude parfema ili popusti na piće. Ponude se mogu razlikovati na različitim letovima.

Zsuzsa Trubek, menadžerica korporativnih komunikacija u Wizz Airu, izjavila je: “WIZZ Discount Club Light je još jedan način na koji naši putnici mogu uštedjeti novac kada izaberu da lete Wizzom. Ekskluzivni popusti pružit će svima koji lete s nama velike uštede na hrani i proizvodima tokom leta. Drago nam je što možemo ponuditi ovaj novi program kao dio našeg ultraniskobudžetnog modela.”

Wizz Air će nastaviti proširivati pogodnosti dostupne putem WIZZ Discount Club Light, uključujući popuste i kupone.

(TIP/Foto: Ilustracija)