Mick Jagger zaprosio 43 godine mlađu djevojku

Muzička zvijezda Mick Jagger (79) zaprosio je bivšu balerinu Melanie Hamrick (36), piše Mirror. Melanie se nedavno tokom putovanja u New York pohvalila bliskim prijateljima da je zaručena.

“Melanie je bila u američkom baletnom teatru i govorila je svojim prijateljima da je zaručena za Micka”, rekao je izvor za Mirror.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melanie Hamrick (@melhamrick)

“Bila je vrlo jasna da je njezin prsten zaručnički i da je sada njegova zaručnica. Njezina obitelj zna da su zaručeni i oduševljeni su. Nemaju planove za vjenčanje, ali Melanie puno znači biti zaručena. Svi njezini prijatelji sretni su zbog nje”, dodao je prijatelj Jaggerove partnerice.

U vezi su devet godina

Inače, Melanie i Mick upoznali su se 2014. godine na Mickovom koncertu u Tokiju i ubrzo nakon toga započeli su ljubavnu vezu. Prije šest godina dobili su sina Deverouxa, Mickovo osmo dijete.

“Mick se u potpunosti promijenio. Ranije je često mijenjao djevojke. Međutim, Melanie i Deveroux idu s njim na turneje, tako da je obitelj uvijek na okupu. To ga čini sretnim”, rekao je svojedobno izvor za američke medije.

Mick se 1971. vjenčao s Biancom Perez Mora Macias. Razveli su se sedam godina kasnije i iste godine oženio je supermodel Jerry Hall. Imali su ceremoniju vjenčanja na Baliju 1990., a razveli su se devet godina kasnije, piše Index.hr.

(TIP/Foto: EPA)