Zagreb: Mercedesom pokosio ljude na “car meetu”

Tri osobe su teško, a dvije lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila na parkiralištu trgovačkog centra Supernova u Buzinu, prigradskom zagrebačkom naselju, kada je 23-godišnjakom mercedesom naletio na drugi automobil i pješake, izvijestila je u subotu ujutro zagrebačka policija.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđeno troje pješaka, a lakše dvije osobe koje su se nalazile u drugom vozilu, prenosi Hina.

Teško ozlijeđenim pješacima liječnička je pomoć pružena u zagrebačkim bolnicama.

Policija navodi da je teško ozlijeđenom 35-godišnjaku liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, 32-godišnjakinji u Kliničkoj bolnici Dubrava i 21-godišnjaku u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 22-godišnjak i 22-godišnjakinja koji su se nalazili u vozilu na koje je naletio mercedes.

Muškarac koji je upravljao mercedesom pod nadzorom je policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Mediji su sinoć izvijestili da je vozač mercedesa, prema izjavama očevidaca, divljao automobilom po parkiralištu i zabijao se izravno prema pješacima i parkiranim automobilima. Nadodali su kako se radi o svojevrsnim utrkama na parkiralištu trgovačkog centra te da su ozlijeđeni promatrači utrka.

(TIP/Izvor: Fena/Foto: Screenshot)

  1. Ovakva nam BHRT i ne treba. Pretpaltu samo plaćaju Bošnjaci, a trpe uvrede svaki dan. Voditelji i urednici su im…