Video: Conor McGregor nokautirao maskotu Miami Heata i poslao je u bolnicu

Nedavna utakmica NBA finala između Miamija Heata i Denver Nuggetsa privukla je pažnju brojnih poznatih osoba. Među njima su bili slavni nogometaši Neymar, Vinicius Jr. i Paul Pogba, a događaj je pratio i bivši UFC-ov prvak Conor McGregor (34).

McGregor je bio u središtu pažnje na NBA parketu nekoliko minuta. Naime, Heat i McGregor su postali partneri, što je rezultiralo time da je poznati MMA borac bio zvijezda jedne točke tijekom time-outa u trećoj četvrtini. No ono što se dogodilo iznenadilo je sve prisutne.

U početku se činilo da je riječ o običnoj zafrkanciji. Vjerojatno je bilo planirano da McGregor pobijedi u obračunu s maskotom Miami Heata Burniejem. Međutim, nitko nije očekivao da će McGregor tako doslovno prihvatiti ulogu.

McGregor je udarcem oborio protivnika na pod, a zatim je “pobjedu” potvrdio još jednim udarcem dok je Burnie ležao na parketu. Animatori su brzo intervenirali i odvukli maskotu s terena. Nakon incidenta maskota je prevezena u bolnicu radi pregleda, prenosi Index.hr.

(TIP)