Filmska pljačka: Razbojnici u Mostaru s dva vozila presreli zaštitare i uzeli novac

Četiri maskirane osobe u četvrtak, 11. svibnja, izvršile su razbojstvo nad djelatnicima “Delta security” dok su se kretali na Bišću polju, te tom prilikom otuđili nepoznat iznos novca.

U 10.40 sati Policijska stanica Mostar obaviještena je da je nad djelatnicima ‘Delta security’ izvršeno razbojstvo dok su se kretali na Bišću polju.

– Djelatnici policije odmah su izašli na lice mjesta i na makadamskom putu između trgovine ‘Lignum’ i Tržnog centra ‘FIS’ zatekli zaštitare koji su izjavili da su se kretali makadamskim putem prema navedenoj trgovini, a iz pravca te trgovine prema njima je išlo vozilo Lada Niva koje ih udara u branik –  saopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

Nakon toga iz auta izlaze dvije maskirane osobe naoružane automatskim puškama koji im naređuju da predaju novac.

U tom trenutku prilazi im još jedno vozilo iz kojeg izlaze također dvije maskirane osobe s automatskim puškama koji im uzimaju novac i službene stvari, te se udaljavaju u nepoznatom pravcu.

O svemu su upoznati tužitelj i Odjel krim. policije, te se poduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela.

(TIP/Izvor: Fena/Foto: Ilustracija)