Video: Zbog ovog spota ljudi grcaju u suzama. U dvije sedmice pregledan je 8 miliona puta

Novi spot Lewisa Capaldija za pjesmu Wish You The Best ljude doslovno dovodi do suza. Brojni fanovi britanskog pjevača spot već nazivaju “jednim od najtužnijih spotova u historiji”, a mnogi su na društvenim mrežama objavili snimke nakon gledanja spota na kojima histerično plaču.

“Ovaj spot mi je uništio život”, “Nemojte ovo gledati”, “Mogla sam odmah znati što će biti”, “Lewise, ovo nije ok, zašto si ovo napravio?” govore fanovi u objavama na TikToku. Bilo je i onih koji im nisu vjerovali da je spot toliko tužan pa su kasnije priznali da su i sami završili u suzama. O tome se oglasio i sam pjevač, objavivši na TikToku svoje reakcije na suze obožavatelja.

“Ne, nema šanse da ću ja to pogledati”, “Neću si to napraviti”, pišu oni koji još nisu pogledali spot, nakon što su vidjeli reakcije drugih.

O čemu se radi u spotu?

Spot prati odnos jednog psa i njegovog vlasnika. Riječ je o starijem poštaru po imenu John i njegovom vjernom psiću imena Willow. Baš kao i sama pjesma, spot govori o snažnoj ljubavi i gubitku te šalje poruku da snažna ljubav zauvijek ostavlja trag, u svačijem srcu.

“Radi se o tome da netko ide dalje, a ti znaš da je to najbolja stvar za tu osobu. Govoriš joj: ‘Sretno, stvarno sam sretan zbog tebe’, ali zapravo umireš iznutra i želiš joj reći sve ono zbog čega će ti nedostajati i sve ono zbog čega želiš da ostane”, rekao je u jednom intervjuu Capaldi o poruci pjesme.

“Znači, jedna stvarno vesela pjesma za ljeto”, našalio se još.

Spot je na YouTubeu u dvije sedmice pregledan više od osam miliona puta, prenosi Index.hr.

(TIP)