Bikovi vole obline, Blizanci gledaju oči: Evo na što padaju horoskopski znakovi

Astrolozi tvrde da horoskopske znakove privlače određene fizičke karakteristike kod partnera. Evo nekoliko primjera.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj energičnosti i aktivnosti, a fizički ih obično privlače osobe koje su sportski građene. Također, često su privučeni jarkim bojama i živahnim stilom odijevanja.

Bik

Bikovi su senzualni i obično ih privlače osobe koje izgledaju snažno i imaju obline. Također, vole prirodne ljepote i privlače ih osobe koje su njegovane i imaju lijepu kosu.

Blizanci

Blizanci vole zabavu i promjenu, pa ih često privlače osobe koje se mogu prilagoditi različitim situacijama. Što se tiče fizičkog izgleda, Blizanci obično vole osobe koje izgledaju mladoliko i imaju izražajne oči.

Rak

Rakovi su vrlo osjetljivi i emotivni, pa ih privlače osobe koje izgledaju nježno i ženstveno. Također, vole osobe koje se brinu o sebi i izgledaju njegovano.

Lav

Lavovi su vrlo samouvjereni i ponosni, pa ih obično privlače osobe koje izgledaju moćno i elegantno. Vole osobe koje se ističu svojim stilom odijevanja i imaju svoj stav.

Djevica

Djevice su poznate po svojoj analitičnosti i organiziranosti, pa ih obično privlače osobe koje izgledaju skladno i njegovano. Također, vole osobe koje su praktične i funkcionalne u svojim stilovima odijevanja.

Vaga

Vage su znak koji voli ravnotežu i harmoniju, pa ih obično privlače osobe koje izgledaju uravnoteženo i elegantno. Također, vole osobe koje izgledaju profinjeno i njegovano.

Škorpion

Škorpioni su strastveni i intenzivni znakovi, zbog čega ih privlače osobe koje izgledaju moćno i seksi. Također, vole osobe koje se ističu svojom seksualnošću i senzualnošću.

Strijelac

Strijelci su poznati po svojoj avanturističkoj prirodi i otvorenosti prema novim iskustvima, pa ih obično privlače osobe koje izgledaju prirodno i spontano. Također, vole osobe koje izgledaju fit i zdravo jer su sami skloni aktivnom stilu života.

Jarac

Jarci su poznati po svojoj ozbiljnosti i ambicioznosti, zbog čega ih privlače osobe koje izgledaju profinjeno i elegantno. Također, vole osobe koje se ističu svojom karizmom i autoritetom.

Vodenjak

Vodenjaci su nekonvencionalni i inovativni znakovi, pa ih obično privlače osobe koje izgledaju originalno i kreativno. Također, vole osobe koje se ne boje eksperimentirati s različitim stilovima odijevanja.

Ribe

Ribe su osjetljivi i sanjarski znakovi, pa ih obično privlače osobe koje izgledaju nježno i mistično. Također, vole osobe koje izgledaju romantično i senzualno jer su sami skloni dubokim emocijama, prenosi Index.hr.

(TIP/Foto: Neural Love AI)