Video: “Čini mi se da mu ovo nije prvi put”: Video medvjeda koji krade oduševio ljude

Čini se da bi ona stara dječja pjesmica, “Iš’o medo u dućan, nije rek’o dobar dan”, jednom medvjedu mogla biti omiljena.

Naime, TikTokom kruži urnebesna snimka jednog smeđeg medvjeda koji je ušetao u dućan i poslužio se slatkišima te je na kraju nonšalantno izašao. Dakako, sve bez pozdrava, ali, za razliku od medvjeda iz pjesme, ovog medvjeda nitko nije imao petlje, a vjerojatno ni razloga, izbaciti. Iako je ukrao hranu, medvjed je bio veoma pristojan.

@animalsdoingthings i mean at least he was polite #bear #animalsdoingthings ♬ original sound – animalsdoingthings

Medvjed je probrao što mu se sviđa, uzeo u usta, usput zamalo srušio i policu i ležerno se odgegao van. Nitko u dućanu ga nije ni pokušao otjerati, štoviše, još su mu se smijali, prenosi Index.hr.

Video ima više od milijun pregleda, a skupio je i više od 125 tisuća lajkova i stotine komentara. “Kako je drag, uzeo si je samo jedan slatkiš”, “Pristojan je i nije pohlepan”, “Jedina mušterija koja nikada ne mora platiti”, “Imam neki osjećaj da mu ovo nije prvi posjet dućanu”, neki su od komentara.

(TIP)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.