Ovi horoskopski znakovi imat će najviše sreće u martu

Mart će ove godine biti osobito zanimljiv zbog dva važna astrološka događaja. Saturn će 7. napustiti Vodolija i ući u Ribe, a Pluton će 23. nakon 15 godina izaći iz Jarca i ući u Vodoliju. Ti će događaji utjecati na sve znakove, pa će nekima donijeti izazove, a drugima sreću. Doznajte kojim će znakovima mart biti povoljan.

Bik

Mart će vam donijeti mir i stabilnost. Bit ćete usmjereni na svoje ciljeve i uživati u plodovima minulog rada. Vaša upornost i predanost bit će nagrađene, što će vam pružiti osjećaj zadovoljstva i samopouzdanja. Nakon 17. očekuju vas uzbudljivi trenuci s partnerom, a samce mogućnost da upoznaju nekog posebnog. Budite otvoreni za ljubav i uživajte u romantici.

Lav

Ovaj će vam mjesec donijeti mnogo pozitivnih promjena i prilika za profesionalni razvoj. Rastu vam poslovni apetiti pa ćete se odvažiti na nove pothvate. U ljubavi očekujte romantične trenutke i duboku povezanost s partnerom, dok su pred samcima novi i uzbudljivi susreti. Uživat ćete u zabavi, izlascima, putovanjima i brojnim avanturama koje vam ožujak donosi.

Vodolija

Osjetit ćete olakšanje kada Saturn 7. marta napusti vaš znak. Imat ćete dojam da vam je velik kamen pao s leđa. Ovo je vrijeme kada biste trebali iskoristiti svoju kreativnost i raditi na projektima koji će vam donijeti uspjeh i finansijsku dobit. Možda ćete se upustiti u nešto novo i uzbudljivo. Vezanima se otvara mogućnost da se povežu s partnerom na dubljem nivou, prenosi Index.hr.

(TIP)