Ova tri znaka će pronaći ljubav u proljeće: Stiže vam romantika

Želja za igrom i flertom bit će veća nego inače, pa se Bikovi trebaju potruditi ne propustiti dobru priliku, što ponekad znaju učiniti. Dolazi vrijeme spontanosti, inspiracije i ljubavi…

Buđenjem proljeća bude se i osjećaji ljubavi, a ova tri horoskopska znaka ovog će proljeća imati sreće u pronalasku partnera.

1. Bik

Bikovi će ovog proljeća iskusiti promjene pa im neće biti dosadno. Iako ponekad znaju ‘stati na kočnicu’, ubrzo bi se trebali opustiti i prepustiti osjećaju poleta.

Želja za igrom i flertom bit će veća nego inače, pa se Bikovi trebaju potruditi ne propustiti dobru priliku, što ponekad znaju učiniti. Dolazi vrijeme spontanosti, inspiracije i ljubavi.

2. Rak

Pripadnici ovog znaka, pogotovo oni koji su u vezi, ovog će proljeća shvatiti da su spremni za novu fazu veze. S partnerom će se povezati na dubljoj razini i iskusiti novu razinu bliskosti. Ako svoju vezu još želite učvrstiti, podijelite s partnerom svoje najdublje osjećaje, jer vam je potreban netko tko će vas uistinu razumjeti.

3. Vodenjak

Za Vodenjake je najvažnije usredotočiti se na sebe, svoj razvoj i prihvaćanje, pa će romantika doći sama od sebe. Pripadnici ovog znaka zračit će pozitivnom energijom i privlačnošću, pa im flerta i novih iskustava neće nedostajati, prenosi 24sata.hr.

(TIP/Foto: Dreamstime)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Ищете где [url=https://mdou41orel.ru/]купить лучшую реплику Airpods PRO[/url]? Качественные беспроводные наушники в Москве и РФ. Копия оригинальных AirPods с шумоподавлением по…

  2. Искали где [url=https://mdou41orel.ru/]https://mdou41orel.ru/[/url]? Топовые беспроводные наушники в Москве и РФ. Реплика оригинальных AirPods с шумоподавлением всего за 2490 рублей. Самые…