Tri znaka Zodijaka čekaju burna sljedeća tri dana – ostvarit će im se njihove najgore more…

Za vrijeme Mjeseca u Ribama, od 23. do 25. januara 2023., trima horoskopskim znakovima se ostvaruju najgori strahovi. Mogu očekivati uobičajene sumnjivce – strah, iščekivanje odbijanja, nervozu i melankoliju…

1. Ovan

Najgori strahovi za Ovna imaju veze s prošlošću. Tokom Mjeseca u znaku Riba, doista će se osjećati malo osjetljivije nego inače. Sada će početi razmišljati o svom životu i te će misli postati silazna spirala koja ih vodi u prošlost, no ta situacija danas nije aktivno prisutna, ali ipak ne mogu, a da se ne pitaju hoće li ih ta stara bol ikada pustiti.

Stegnuti su prošlošću i ne dopuštaju joj da ih pusti.  Ipak, čini se da je sve što rade sa svojom ratničkom energijom samo okupljanje loših sjećanja na sebe. Žive u prošlosti i njihova žaljenja iz prošlosti se vraćaju da ih progone, prenosi 24sata.hr.

2. Bik

Bikovi će se prisjećati dobrih starih vremena. Naravno, ta dobra stara vremena bila su puna opasnosti, uzbuđenja i bezbrižnosti, ali njima se čine tako toplim i nejasnim. U pokušaju da vrate nešto od onog starog toplog i mutnog osjećaja, mogli bi izaći i pokušati ga dobiti, no pogriješit će.

Nema ‘povratka’, i iako bi ih ovo moglo rastužiti, znaju da je to istina. Nekoć su bili bezobzirna zvijer za zabavu i užasava ih pomisao da imaju tu osobinu u sebi – toliko ih plaši da ih istovremeno dovodi u iskušenje da pokušaju ponovno uhvatiti taj osjećaj. A ako se nečega boje, to je da će postati osoba kakva su bili.

3. Blizanci

Najgori strah Blizanaca je da će se morati pogledati u ogledalo da provjere jesu li iskreni. Dobri, čestiti i čine prave stvari, ali postoji nekoliko ‘tajni’ koje čuvaju, a neke bi čak mogle ispasti nevjerojatno asocijalne. Tokom Mjeseca u znaku Riba doći će u iskušenje da zavire u sve ono što ih čini jedinstvenima.

Znaju da je ovo opasan put i da bi mogli završiti tako da im se ne svidi ono što vide, ali, bez obzira na to, ići će za njim. Postoji ‘nešto u zraku’ što ih tjera na tešku samorefleksiju. Kada stvarno shvate što su skrivali od sebe i svijeta, možda će poželjeti popiti šalicu dobrog čaja…, donosi YourTango.

(TIP/Foto: Dreamstime)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.