Video: Izašao trailer za novi nastavak Vriska, fanovi oduševljeni izborom glumaca i radnjom

Objavljen je trailer za novi, šesti nastavak horor filma Vrisak i fanovi ove franšize su oduševljeni odabirom glumaca, kao i radnjom, koja se može vidjeti u foršpanu.

U glavnim su ulogama ovaj put sve popularnija mlada glumica Jenna Ortega, koja je oduševila svijet ulogom u seriji o Wednesday Addams iz Addams Familyja, i Courteney Cox, koja se ponovo vraća ulozi Gale Weathers iz ranijih nastavaka. Uz njih u filmu se još pojavljuju Mason Gooding, Hayden Panettiere i Jasmin Savoy Brown, koji su glumili u prošlom dijelu.

Nedugo nakon što je trailer objavljen na YouTubeu, počeli su pristizati komentari fanova i mnogi od njih su prvenstveno uzbuđeni zbog toga što se radnja ovaj put odvija u New Yorku, a onda i zbog dobro odrađenog castinga.

“Bit će drugačiji od ostalih filmova Vrisak”

“Sama činjenica da ćemo gledati Vrisak koji se odvija u New Yorku me strašno nabrijala, a onda i to što će glumiti Jenna Ortega, kao i Samara Weaving”, piše jedan od korisnika YouTubea.

“Jedva čekam scene kada ih Ghostface počne naganjati. Malo me strah kako će Tara, koju glumi Jenna Ortega, završiti u ovom filmu”, navodi jedan korisnik u komentaru.

“Čini mi se da će ovo biti potpuno drugačiji od ostalih filmova Vrisak, a Ghostface izgleda bolje nego ikad. On je najjači filmski ubojica ikad”, oduševljen je jedan fan filma.

“Nastavci Vriska nikada nisu dosadni”, “Odličnu vibru ima ovaj trailer, puno je mračniji, zlokobniji”, “Mislim da ovaj put neće biti komičnih scena, samo nasilje”, “Jako uzbudljiv i napet trailer, mora da je film dobar”, “Nadam se da neće ubiti lik Jenne Ortege u ovom dijelu”, “Mislim da ovaj put nema zajebancije s Ghostfaceom, mislim da će ubijati i glavne likove”, samo su neki od komentara ispod trailera, prenosi Index.hr.

(TIP)