Užasne informacije o nestanku Ane: Na testeri pronađeno ljudsko tkivo

Na tepihu i testeri koje je policija pronašla u slučaju nestale Amerikanke srbijanskog porijekla Ane Walshe otkriveno je ljudsko tkivo, objavio je reporter Boston 25 newsa Ted Daniel.

Daniel je na Twitteru objavio je da je više izvora, koji su želeli da ostanu anonimni, potvrdilo da su u pitanju krv i ljudsko tkivo.

Predmeti su fotografisani i biće poslati na analizu. Tepih sa tragovima krvi upućen je na forenziku.

Ana Walshe nestala je 1. januara rano ujutru kada je trebalo da ode na bostonski aerodrom Logan i odatle otputuje u Washin zbog posla. Njen nestanak prijavio je suprug tri dana kasnije.

Bryan Walshe je u ponedeljak uhapšen zbog osnovane sumnje da je lagao istražitelje i određena mu je kaucija od pola miliona dolara, a on je negirao krivicu.

Ranije, istražitelji koji tragaju za dokazima o nestanku Ane Walshe pronašli su kese za smeće pune krvi, sjekiru, testeru, tepih i upotrebljena sredstva za čišcenje u blizini magacina u Peabodyju, prenosi lokalna televizija WBZ.Istražitelji u zaštitnim odjelima i policajci sa psima pretražili su u ponedeljak objekat u ulici Newbury, u potrazi za tragovima povezanim sa nestankom majke troje djece, prenosi CBS Boston.

Iz tužilaštva je saopšteno da je u porodičnoj kući Walshevih, u podrumu, tokom vikenda pronađen nož i krvave mrlje.

Objavljeno je i da su nadzorne kamere u prodavnici Houm dipot pokazale da je Bryan Walshe 2. januara kupio trake, selotejp i sredstva za čišćenje u vrijednosti od 450 dolara, prenosi Oslobođenje.

(TIP)