12 pitanja o vašem partneru na koja trebate znati odgovor nakon šest mjeseci veze

Bračni savjetnik, terapeut Jeff Guenther iz Portlanda na svom je TikToku podijelio video s 12 pitanja na koja bi partneri trebali znati odgovoriti jedno o drugome nakon šest mjeseci veze.

Istaknuo je pitanja o kojima bi prema njegovu mišljenju partneri trebali raspraviti prije nego što se dublje vežu. Ideja je da nakon pola godine veze provjerite znate li odgovore na pitanja koja donosimo u nastavku teksta. Ako znate odgovor na devet od 12 pitanja, ide vam sjajno, smatra Jeff.

Njegov video prikupio je više od 1,3 milijuna lajkova, ali dio onih koji su ga pogledali našalio se da ne znaju odgovoriti na postavljena pitanja o samima sebi, a kamoli o svojim partnerima.

Jeffova poruka svima je da nema mjesta za paniku ako ne znate odgovore. Jednostavno pitajte jedni druge jer, prema njegovu mišljenju, radi se o osnovama na kojima se gradi veza.

sada evo i pitanja. Ako ste u vezi koja traje šest mjeseci ili duže, testirajte svoje znanje o partneru/partnerici. Čak i ako ne budete znali sve odgovore, ovo može biti prilika da naučite nešto novo jedno o drugome, piše Zadovoljna.hr.

1. Što ih nasmijava ili rasplače?
2. Oko čega su strastveni?
3. Kako je njihova obitelj utjecala na njihov rast?
4. Što ih ljuti?
5. Imaju li određena duhovna uvjerenja i kako ona utječu na njihove životne izbore?
6. Koji su njihovi ključni trenuci?
7. Što im je najvažnije?
8. Kako bi definirali uspjeh?
9. Kakvu podršku trebaju kada su pod stresom ili tužni?
10. Na što su kod samih sebe najponosniji?
11. Što ih može istog trenutka osvijetliti iznutra?
12. Kako pune svoje emocionalne baterije?

(TIP/Foto: Shutterstock)