SIPA uhapsila službenika Granične policije BiH

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu danas su na području Trebinja slobode lišili jednu osobu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo „Krivotvorenje službene isprave“ propisano Krivičnim zakonom Bosne i Hercegovine.

Slobode je lišen policijski službenik Granične policije Bosne i Hercegovine, koji će u toku dana biti sproveden u prostorije SIPA-e radi kriminalističke obrade i ispitivanja u svojstvu osumnjičenog, prenosi N1.

Navedene aktivnosti se realizuju pod nadzorom Tužilaštva Bosne i Hercegovine a u saradnji sa Graničnom policijom Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz SIPA-e.

(TIP/Foto: Ilustracija)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Искали где [url=https://mdou41orel.ru/]купить реплику Airpods PRO[/url]? Наилучшие беспроводные наушники в Москве и РФ. Копия оригинальных AirPods с активным шумоподавлением со…

  2. Ищете где [url=https://mdou41orel.ru/]купить лучшую реплику Airpods PRO[/url]? Качественные беспроводные наушники в Москве и РФ. Копия оригинальных AirPods с шумоподавлением по…