‘Imam neobično dugačak torzo, kažu da izgledam kao stonoga’

Na opće iznenađenje, mlada Amerikanka Emmie nije tako visoka kako su neki zamišljali. Odgovarajući na komentare otkrila je da je visoka samo 160 cm što je mnoge ostavilo u potpunoj nevjerici…

Tijela dolaze u svim oblicima i veličinama, a ova djevojka tvrdi da ima enormno dugačak torzo te je mnogi uspoređuju sa stonogom.

– Uspoređuju me sa stonogom, ali ja znam da dobro izgledam – kaže Amerikanka Emmie, koja je postala popularna na društvenim mrežama zbog svog dugačkog torza. Nakon što je pozirala u kratkom topu otkrivajući dio tijela, Emmie je otkrila i svoj zategnuti trbuh.

@emmielovescows♬ I Think I Like When It Rains – WILLIS

S oko 25 milijuna pregleda, video je postao viralan i zasut je brojnim komentarima. Uglavnom su joj korisnici društvenih mreža pisali ružne komentare, nazivajući je, između ostalog, i stonogom.

– Kao crv si – pisali su.

– Znate one velike stvari na napuhavanje koje se nalaze ispred trgovina koje samo mašu rukama, možete li to učiniti molim vas – zadirkivali su je.

@emmielovescows(:

♬ original sound – sp3dupsounds0

Na opće iznenađenje, Emmie nije tako visoka kako su neki zamišljali. Odgovarajući na komentare otkrila je da je visoka samo 160 cm što je mnoge ostavilo u potpunoj nevjerici.

Neki smatraju da bi Emmie trebala raditi u manekenskoj industriji.

– Svi morate naučiti kako biti dobri – uzvratila je Emmie kritičarima.

– Super model. Odlično izgledaš djevojko – pisali su oni kojima je djevojka simpatična, prenosi 24sata.hr.

– Drugi trebaju gledati sebe, umjesto da budu negativni prema tebi – naklonjeni su joj neki komentatori.

(TIP)