Snima se srpska verzija serije Svi vole Raymonda, glavnu ulogu ima Andrija Milošević

Počelo je snimanje srpske verzije američke humoristične serije Svi vole Raymonda, piše Kurir. Glavni lik u seriji će glumiti Andrija Milošević, a za sada joj je radni naziv Svi vole Andriju.

O snimanju serije govorilo se posljednjih pet godina, a sada su se planovi počeli realizirati.

“Na setu je sjajno, naravno”, rekao je Andrija za srpske medije.

“Već smo dugo u ovom poslu i zadovoljstvo je raditi, posebno kada imate sjajan tekst i vrhunske kolege. Mi, naravno, radimo svoju verziju”, dodao je glumac.

Serija će navodno biti snimana u posebno napravljenoj kući

Osim Miloševića, među glavnim glumcima ove serije su Aleksandar Srećković Kubura, Branimir Brstina, Ljiljana Blagojević i Maša Dakić, koja živi u Americi i na srpsku scenu se vraća upravo ovom ulogom.

Prema pisanju srpskih medija, serija će se snimati u posebno napravljenoj kući, a snimanje će trajati četiri mjeseca. Emitiranje serije Svi vole Andriju navodno bi trebalo početi za godinu dana na RTS-u.

Američka serija Svi vole Raymonda s emitiranjem je počela 13. svibnja 1996. godine i ubrzo je postala jedan od najpopularnijih sitcoma u svijetu.

Radnja serije se odvija na Long Islandu. Tu živi uspješni sportski novinar Raymond Ray Barone sa svojom ženom Debrom i njihovom djecom, kćeri Aly i blizancima Michaelom i Geoffreyjem. Preko puta njih žive Rayevi roditelji Marie i Frank Barone. Oni se drže mota “moja kuća je i tvoja kuća” te stalno bez pitanja ulaze u Rayevu i Debrinu kuću, piše Index.hr.

(TIP/Foto: Instagram)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Nəticə: Azərbaycanda onlayn lotereyaların gələcəyi keno loto online , 10 Lotto Online platformasının Azərbaycan lotereya səktöründə təsirinin nə olduğunu və…