Francuzi obožavaju torte od palačinki. Nazivaju ih “mille crepe”, što znači ‘hiljadu palačinki’. Redajte palačinke i premazujte ih kremom, a za kraj prelijte tamnom čokoladom…
Tipovi ljudi koji jedu palačinke povodom Svjetskog dana palačinki
Francuzi obožavaju torte od palačinki. Nazivaju ih “mille crepe”, što znači ‘hiljadu palačinki’. Redajte palačinke i premazujte ih kremom, a za kraj prelijte tamnom čokoladom…
Tipovi ljudi koji jedu palačinke povodom Svjetskog dana palačinki
Krema:
Preljev:
Za ukras: ploške banane (ili neko drugo voće ili orašasti plodovi)
Priprema:
Pomiješajte sve sastojke za palačinke i izmiješajte. Ostavite u hladnjaku na sat vremena. Za to vrijeme napravite kremu.
U malo mlijeka dodajte brašno i gustin te sjedinite. Ostatak mlijeka pomiješajte sa šećerom i stavite na laganu vatru. Dodajte kakao u prahu i čokoladu pa miješajte dok se ne otopi. Uspite mlijeko s brašnom i gustinom te kuhajte dok se sve ne zgusne. Ohladite kremu.
Ispecite palačinke. Redajte palačinke tako da ih premazujete kremom, a završite preljevom od čokolade koju ste otopili s maslacem na pari ili u mikrovalnoj pećnici.
Narežite bananu na ploške i ukrasite ohlađenu tortu, prenosi 24sata.hr.
(TIP/Foto:
Veterinarska stanica nije frizerski salon,pacijent(pas) nije se žalio i nije sigurno ništa razumio o ćemu je pričao vlasnik TIP-a sa…