Vodič za svu telefonsku opremu koja vam treba

Ovo je popis najboljih dodataka za vaš mobitel

U ovom vodiču za kupce donosimo vam popis svih najboljih dodataka za mobitel koji vam mogu zatrebati!

Jedan od dodataka koji je obavezan za većinu korisnika je zaštitna maska ili navlaka. Današnji telefoni prekrasno su dizajnirani sa svojim elegantnim linijama i velikim ekranom pa ih je gotovo šteta prekriti, ali jedini način da osigurate da uređaj ostane u dobrom stanju je maska.

Nesreće se mogu dogoditi čak i ako ste oprezni, a popravak ili zamjena razbijenog ekrana mogu biti jako skupi. Iz tog razloga preporučljivo je imati kvalitetnu zaštitu za mobitel.

Još jedan dodatak koji će uskoro mnogima biti neophodan je par Bluetooth slušalica. Samo neki telefoni dolaze s dobrim ugrađenim zvučnicima, a mnogi proizvođači su u potpunosti izbacili priključak za slušalice iz dizajna. Srećom, Bluetooth slušalice postaju sve bolje, a danas postoji mnogo fantastičnih opcija za odabir.

Uz ugrađenu GPS navigaciju, vaš pametni telefon je stvoren da vas uputi u pravom smjeru. Međutim gledanje u telefon u vožnji može biti opasno, čak i kažnjivo. Zato preporučujemo kupovinu držača za telefon uz pomoć kojega možete sigurno navigirati svojim GPS-om, upućivati hitne pozive i još mnogo toga.

Uz kupovinu novog mobitela uvijek je dobro imati dodatni prostor za pohranu. Kako sve više radimo na našim telefonima, proširive kartice za pohranu brzo postaju jedan od najbitnijih telefonskih dodataka na tržištu.

Što se tiče dodatne memorije za telefone, dobra vijest je da je podrška za microSD kartice ponovno dostupna na odabranom broju novih pametnih telefona nakon što je u potpunosti nestala prije nekoliko godina. Ako vaš telefon nema utor za microSD karticu, još uvijek možete nabaviti vanjski USB flash pogon koji će zadovoljiti svoje potrebe za pohranom.

Fitness trackeri i pametni satovi napredovali su u vrlo kratkom vremenu. Više nisu samo pedometri; većina standardnih fitness trackera može pratiti vaše korake, prijeđenu udaljenost, sagorijevanje kalorija, planove vježbanja, čak i vaše obrasce spavanja.

Pametni satovi podižu funkcionalnost na sasvim drugu razinu, a neki su praktički mali pametni telefon na vašoj ruci. Pružaju jednostavan način za dobivanje informacija, omogućuju čitanje poruka bez vađenja telefona i još mnogo toga.

Danas koristimo telefone kao svoje primarne kamere. Dodaci za mobilne fotografije kao što su stalci, foto leće ili selfie stickovi mogu poboljšati vaše iskustvo, kao i kvalitetu slike. Čak i jeftin uređaj može proizvesti nevjerojatne fotografije ako mu se malo pomogne.

Iako su dodaci za mobitele samo to, dodaci, u današnje doba rijetko tko od nas bi preživio dan bez njihove pomoći. Zato se naoružajte informacijama i olakšajte sebi život gadgetima s našeg popisa.

(TIP/Sponzorisano)