S njima nema šale: U ova četiri horoskopska znaka rađaju se najdominantnije žene Zodijaka

Osobito kada su u pitanju romantične veze, nisu sve žene podanice. U ova četiri znaka Zodijaka nalazimo žene kojima je prirodno vladati u partnerskim odnosima…

Ove žene uživaju u tome da budu glavne i vladaju u svojim vezama, one vjeruju da su u poziciji autoriteta i da imaju pravo pokazati dominantno ili kontrolirajuće ponašanje prema drugim pojedincima u svom životu. Prema astrologiji ova četiri horoskopska znaka spadaju u dominantnu kategoriju.

1. Ovan

Žene s ovim znakom vrlo su otvorene kada je riječ o tome što žele i ne ustručavaju se dati ljudima do znanja što očekuju od njih. Kao rezultat toga, Ovan je jednostavno znak s najvećim stupnjem dominacije. Ove žene nikada ne ostaju u pozadini i stalno same preuzimaju situaciju.

2. Lav

Žena Lav dobro je poznata po tome što je rođeni vođa i često je dominantna u svom društvenom krugu. Pripadnice ovog znaka mogu biti agresivne i arogantne. Neće prestati pričati o tome da znaju što je najbolje za vas. Kada postanu fiksirane na nešto, one mogu postati agresivne. Ona samo preuzima uzde ne razmišljajući o osjećajima druge strane. Također često uspijevaju navesti druge da slijede njihov primjer svojim stavom.

3. Škorpion

Žene Škorpioni su nevjerojatno strastvene, ali ono što mnogi ne znaju o njima je da su također zloglasne po tome što imaju stav – ‘nikad ne oprosti i ne zaboravi’. Osim toga, one su dominantne i žestoko štite partnere. Ove žene kada uspostave dominaciju doživljavaju sadistički uzlet. Žena Škorpion će ostvariti svoje ciljeve unatoč svim izazovima. Škorpioni mrze biti pod kontrolom drugih i uvijek vole biti glavni, piše Pinkvilla.

4. Strijelac

Žene u znaku Strijelca ne ustručavaju se preuzeti inicijativu kada je potrebno, ali ni progovoriti kada je potrebno čuti njihovo mišljenje. Međutim, one često postaju dominirajuće i kontrolirajuće prema drugima u pokušaju da učine stvari na svoj način. Jedine stvari koje su važne ovim ženama su njihova sloboda i ispunjenje – i zbog ovakvog načina razmišljanja izgledaju kao dominantne u svojim odnosima, prenosi 24sata.hr.

(TIP/Foto: Dreamstime)