Veliki sedmični horoskop: Djevicu čeka promjena na poslu, a Vaga je opet sva u ljubavnim jadima

Ribama je moguć neobičan susret koji će od njih tražiti prilagodljivost žele li zdravu vezu. Jarci bi mogli privremeno preuzeti dužnosti šefa, a slobodnim Blizancima bi se mogla dogoditi ljubav na plaži…

Ovan 21.3. – 20.4.

Posao – Prihvatite svaku priliku da naučite nešto novo. Sve što ćete obavljati na terenu i bez izravnih kontakta sa šefovima polučit će uspjeh, jer će vam vaša opuštenost omogućivati neometan kreativan zamah.

Ljubav – Putovanja, izlasci, šetnja plažom ili večernji posjet kafiću su mjesta gdje lako možete upoznati novu simpatiju. Ovnovima u braku slijede dani preispitivanja, no nemojte prebrzo donositi zaključke. U nekim stvarima partner je više u pravu nego vi.

Zdravlje – Zahvaljujući jakom imunitetu uspješno ćete se odupirati svim zdravstvenim tegobama. No ipak pripazite jer ste zbog Marsa u znaku izloženi povećanim psihofizičkim naprezanjima.

Najbolji dan: 1. srpnja

Najlošiji dan: 28. lipnja

Bik 21.4.  – 21.5.

Posao – Ako ste željni poslovnog napretka, sada imate prilike učiniti značajan korak. Vaše ideje i potrebe dovoljno su zrele i čvrste da ih ostvarite. Bikovima su osobito dobro aspektirane financije – otvaraju vam se nove mogućnosti zarade.

Ljubav – Nemojte pretjerati u utrci za novcem i karijerom jer su oko vas lijepe prilike za nova poznanstva, osobito ako ste dulje vrijeme osamljeni. Ako ste u vezi, zajednički ćete kovati velike planove za budućnost, ali povremena neslaganja nisu isključena.

Zdravlje – Vodite više računa o kvaliteti hrane koju konzumirate. Masne i pržene namirnice mogle bi lako dovesti do probavnih tegoba. Ženske bi pripadnice znaka mogle imati problema s otečenim nogama ili venama.

Najbolji dan: 29. lipnja

Najlošiji dan: 2. srpnja

Blizanci 22.5. – 21.6.

Posao – Iskoristite pogodne prilike koje se otvaraju od srijede. Ponekad ćete biti zbrkani, nedosljedni i nagli, no neke situacije koje su pred vama ipak upućuju na rješenja. Novčani probitak neće vas zaobići.

Ljubav – Slobodnima bi mogla buknuti ljubav na plaži, kupanju ili šetnji vrelim ulicama grada. Okolnosti će vas gurnuti u dinamičnu komunikaciju s drugima, pa će se i vezani naći u iskušenju da posegnu za čarima zabranjenog. Postavite sebi granice.

Zdravlje – Unatoč povremenim promjenama raspoloženja, Blizanci će se osjećati dobro u vlastitoj koži i zračiti pozitivnom energijom. Morske aktivnosti jako će vam goditi pa posvetite što više vremena plivanju ili ronjenju.

Najbolji dan: 1. srpnja

Najlošiji dan: 26. lipnja

Rak 22.6.  – 22.7.

Posao – Nećete moći izbjeći neugodne i složene zadatke koji podrazumijevaju rizik i povećanu odgovornost. Mogući su kvarovi u kući, ulaganja ili adaptacije koje će vas živcirati i stvarati dodatne novčane troškove.

Ljubav – Majstor ste u skrivanju osjećaja, što će sada osobito doći do izražaja. Koliko god vam se netko sviđao, šutjet ćete o tome dok ne budete sigurni u ono što osjeća druga strana. Rakovima koji su u braku, dani pred nama donose podosta trzavica i neslaganja.

Zdravlje – Nemir i napetost koje ćete osjećati mogli bi vam prouzročiti probavne smetnje. Bavljenje nekim hobijem, bit će dobar ispušni ventil. Koža lica i tijela bit će vam osjetljivi pa pazite da ne pretjerate sa sunčanjem.

Najbolji dan: 30. lipnja

Najlošiji dan: 27. lipnja

Lav 23.7.- 22.8.

Posao – Merkur ističe vašu snalažljivost s kojom ćete se istaknuti u poslu. Odlično ćete reagirati u raspravama ili umnim nadmetanjima. Zaposleni u administraciji ili računovodstvu koncentrirano će baratati brojkama i računima.

Ljubav – Imate li bračnih problema ili je iz vama nedokučivih razloga došlo do prekida veze, iskoristite ove dane za pomirenja. Ne odustajte niti ako vas partner ignorira, jer je možda ljut i uvrijeđen pa vas namjerno prži na laganoj vatrici.

Zdravlje – U dobrom ste psihofizičkom stanju, a jedini bi vam problem mogla predstavljati nadutost ili zadržavanje tekućine u organizmu. Lavovima će dobro doći dijete bazirane na voću i povrću, a još više kretanje i pješačenje.

Najbolji dan: 1. srpnja

Najlošiji dan: 29. lipnja

Djevica 23.8. – 22.9.

Posao – Nemojte pokleknuti pred naletima malodušja jer rad, trud i zalaganje koje vam se čine uzaludno, polako stvaraju klicu uspjeha. Moguće su promjene u radnoj sredini, premještaj, nova zaduženja.

Ljubav – Ako vas je u prošlom razdoblju ostavio partner, neka vas ne iznenadi njegov telefonski poziv i molba da obnovite vezu. Odluka će ovisiti o vama, a dvojbe će biti teške, no ipak ćete dobro odlučiti. Budite iskreni prema partneru, laži se ne isplate.

Zdravlje – Samoća neće dobro utjecati na Djevice, stoga vam se savjetuje da se okružite voljenim osobama čije će vas društvo bez sumnje razveseliti. Osjećate li nezadovoljstvo, pokušajte se baviti hobijem ili tjelovježbom.

Najbolji dan: 28. lipnja

Najlošiji dan: 26. lipnja

Vaga 23.9.  – 22.10.

Posao – Mogli biste sklopiti povoljan posao, koji će vam priskrbiti materijalnu moć i ojačati poslovni položaj. Osim novčanih, mogući su i drugi dobici; pohvale, nagrade. Isticat ćete se odličnim idejama.

Ljubav – Ljudi neobičnih pogleda na svijet, polagano će ušetati u vaš ljubavni prostor. Mogli biste se zateći u vezi s nekim tko nije vaš tip, ali ipak ima ‘ono nešto’ čime vas je osvojio. Bračni odnosi bit će dobri unatoč povremenim ispadima s vaše strane.

Zdravlje – Zbog nepovoljnog Marsovog utjecaja skloni ste iscrpljenjima, a osobito će vam smetati vrućine. Vage koje su na moru se ne bi trebale izlagati suncu bez dobre zaštite, ni zaboraviti nositi sunčane naočale i šešir.

Najbolji dan: 27. lipnja

Najlošiji dan: 30. lipnja

Škorpion 23.10. – 21.11.

Posao – Odnos s poslovnim suradnikom postat će napet. Nitko neće započinjati razgovor o problemu, a oboje ćete znati da on postoji i da ga morate riješiti. Škorpioni bi trebali pripaziti što govore i kakve poslovne poteze vuku.

Ljubav – Zatomit ćete osjećaje kako biste pobjegli od razočaranja. Prije nego što se počnete tako ponašati, zapitajte se jeste li realno sagledali situaciju u kojoj se nalazite i ispravno procijenili partnerove osjećaje. Skloni ste preuveličavanju.

Zdravlje – Ako se već neko vrijeme osjećate slabo i bez energije, ne bi bilo loše da provjerite razinu željeza u krvi. Boravite li na moru, pripazite se nezgoda poput uboda insekata ili neugodnog crvenila nakon sunčanja.

Najbolji dan: 29. lipnja

Najlošiji dan: 2. srpnja

Strijelac 22.11. – 21.12.

Posao – Ništa vam neće biti poklonjeno, spremno ćete se boriti s teškoćama. Učinit ćete sve da se dokažete u profesionalnom smislu, što može donijeti napredovanje u karijeri, unatoč izazovima i zastojima.

Ljubav – Nove veze, vjenčanja i zaruke naglašavaju ulogu partnera u vašem životu. Iako ste u osjetljivom razdoblju, baš sada će se događati sudbinski preokreti, fatalna poznanstva, prekidi dotrajalih veza i ulasci u nove. Neke će odluke ovisiti samo o vama.

Zdravlje – Bit ćete iznimno društveni, skloni flertu, zabavama i putovanjima. Za vašu psihičku stabilnost bit će bitno da se posvuda krećete i imate što veći kontakt s ljudima. Strijelci koji su na moru će mnogo plivati i dotjerati liniju.

Najbolji dan: 1. srpnja

Najlošiji dan:  26. lipnja

Jarac 22.12. – 20.1.

Posao – Ne zanemarujte kreativnost jer će vaše originalne ideje lako pronaći plodno tlo. Mogli biste privremeno preuzeti dužnosti šefa, pregovarati o novim projektima ili ugostiti partnere iz drugog grada.

Ljubav – Jarcima se u prvi mah ponuđene ljubavne prilike neće činiti sukladne njihovim očekivanjima. No nemojte se razočarati i odustati od potrage za svojom ljubavlju. Smanjite prevelika očekivanja koja imate prema partneru pa ćete se početi bolje slagati.

Zdravlje – Brzo ćete se umarati pa će vašem organizmu trebati više odmora i sna nego inače. Mogli biste imati tegobe s nogama, stoga povedite računa da nosite anatomsku obuću. Ako ste na moru, češće hodajte bosi.

Najbolji dan: 29. lipnja

Najlošiji dan: 28. lipnja

Vodenjak 21.1. – 18.2.

Posao – U poslu se pojavljuju zanimljive mogućnosti, no bit će vam potrebno prilično strpljenja i lukavosti da biste ostvarili ambicije. Vodenjačka verbalna oštrina mogla bi im pomoći da poraze suparnike, ali i da steknu neprijatelje.

Ljubav – Slijedite govor srca i tijela i okrenite se novim ljubavima. Ako ste nedavno ušli u vezu, ona je osobita i puna suptilne energije zbog koje imate osjećaj da se vi i partner razumijete intuitivno. Ako ste na ljetovanju, mogli biste upoznati stranca.

Zdravlje – Odlično je vrijeme za planiranje trudnoće. Ako vam to ipak još nije u planu, izbjegavajte upuštanje u nezaštićene spolne odnose.  Pripazite na grlo i odijevajte se u skladu s vremenskim prilikama.

Najbolji dan: 27. lipnja

Najlošiji dan: 2. srpnja

Ribe 19.2. – 20.3.

Posao – Bit ćete u posjedu tuđeg novca ili imovine, baviti se kreditom, nasljedstvom. Ribe bi mogle dobiti priliku da rade izvan granica zemlje, što će im znatno popraviti financijsku situaciju.

Ljubav – Ako ste latentno nezadovoljni, nestrpljivi i razdraženi stanjem u braku ili vezi, otvoren razgovor početkom tjedna pomoći će u smirivanju situacije. Samci, moguć je neobičan susret koji će od vas tražiti mnogo prilagodljivosti želite li zdravu vezu.

Zdravlje – Nervozu nemojte iskaljivati na ukućanima nego je se nastojte riješiti boravkom u teretani ili trčanjem. No vaša će vitalnost biti zadovoljavajuća pa će vas mučiti samo prolazni simptomi poput žgaravice i nadutosti, prenosi 24sata.hr.

Najbolji dan: 28. lipnja

Najlošiji dan: 26. lipnja

(TIP/Foto: Dreamstime)